Obama: Eu sint pazitorul fratelui meu

Obama se foloseste de intimplarea dintre Cain si Abel si afirma ca este biblic ca sa fi pazitorul fratelui tau. Redistribuirea de avere este biblica si toti crestinii ar trebui sa fie de acord cu asa ceva.

Printre planurile pe care le are pe viitor este ca sa mareasca salariile profesorilor, ca nu sint destui milionari printre profesori, trebuie ca sa fie mai multi, nu?

Profesorii din scolile publice sint platiti mult mai bine decit cei din scolile private si tot ei sint cei care se pling.

.
Un profesor de scoala publica cu o experienta de un an este platit tot atit de mult cit un profesor de scoala privata cu o experienta de 25 de ani. Este corect? Si tot celor din scolile publice li se vor mari salariile. Se pare ca unii sint mai egali ca altii.

.

6 gânduri despre „Obama: Eu sint pazitorul fratelui meu

 1. Eu cred ca nici nu-ti dai seama cat e de straniu… Intr-o margine de cartier din Bucuresti, in campania electorala, auzeam un cantec de genul : „Partidul X (nu spun care, persoana importanta! 😆 ) e fratele tau/Te ajuta cand e greu!” 😆

   • Da… dar Romania nu se compara cu SUA. SUA e o superputere. Si economic, bineinteles. Evident, in SUA exista alte mentalitati, alt mod de a vedea lucrurile, inteleg asta, daca inteleg bine. Exista si ciudatenii (dar… peste tot sunt si ciudatenii).
    Aici e o alta situatie…
    Si cu toate acestea, iata, exista, daca stai bine sa te gandesti, si similitudini izbitoare, stranii chiar.

   • In SUA au existat alte mentalitati. Daca ai timp odata, cauta sa vezi scopul ONU. ONU a recunoscut ca nu va putea niciodata ca sa puna SUA in genunchi din punct de vedere militar. Au inceput sa sape la radacina. In educatie. Multe manuale sint infiltrate cu indoctrinare venita de la ONU. Lideri in educatie sint influentati de ideologia ONU. Am scris multe posturi despre scopul ONU in SUA. ONU lucreaza la indoctrinarea americanilor, pentru ca astfel sa faca din ei cei mai docili socialisti, bun de controlat.

   • Spre exemplu, nu prea merge sa vorbesti de socialism in SUA… Poti, hai sa zicem, vorbi de un social-liberalism, de liberalism. Dar de socialism… Nici macar nu e in traditia SUA socialismul. Poti vorbi, spre exemplu de socialismul francez. Acolo exista o traditie socialista. Au avut mari oameni politici socialisti. Nume de mare rezonanta internationala. Insa in SUA… in SUA e ciudat sa vorbesti de socialism, pentru ca nu a fost niciodata socialism. Keynesismul nu inseamna socialism… In Europa, desigur, e altceva: poti vorbi de socialism. Mai degraba, acuma, de social-democratie. Insa, da, poti vorbi de partide socialiste si socia-democrate. Pai Party of European Socialists e al doilea mare partid european, daca nu chiar primul!
    http://en.wikipedia.org/wiki/Party_of_European_Socialists
    Dar ca numar de locuri in Parlamentul European e pe locul doi acum. Insa s-ar putea sa castige alegerile viitoare!! Sunt mari sanse. Asa cum in Franta sunt mari sanse sa castige Partidul Socialist Francez.
    Dar apropo de Parlamentul European, uite aici:
    http://en.wikipedia.org/wiki/European_Parliament
    Vreau sa spun ca Europa are solide traditii de stanga. Germania, iarasi, are un partid social democrat care a dat mari oameni politici… Si cu toate acestea nu s-a putut vorbi de socialism in Germania (nici pe vremuri, cand era RFG), mi se pare fortat sa spui asa… Insa de guvernari de stanga, social-democrate, da…
    Or, tu vorbesti de socialism in SUA… asta e ciudat. Si da, vad declaratiile lui Obama…

   • Vorbesc de socialism in SUA pentru ca acolo este statia finala. SUA nu este inca socialista 100%. Mi se pare ca in jur de 55% a ajuns sa fie socialista. Daca trenul nu este oprit, se ajunge la 100%. Sint oameni care lupta. Ii aud si ii vad. Sint mai putini pentru ca scolile a produs viitori socialisti.

    Asa cum am spus la celalalt post, cine controleaza scolile conduce societatea. Este nevoie de 50 de ani de lupta pentru a readuce SUA la mentalitatea de dinainte de cind socialismul a sadit primele seminte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s