Vrei sa ai grija de vacile din ograda ta? Este ilegal in America!

.
Aceasta ultima miscare este de necrezut. Socialismul isi scoate coltisorii aici, în America. Obama a lovit din nou. Se pare ca elevii de liceu nu vor mai fi capabili să lucreze in propriile ferme. Un copil de 15 ani nu mai are voie sa-si ajute parintii la treburile casei. Ce se întîmplă aici?

Aceasta este o pagină din ceea ce s-a întîmplat in Germania, înainte de al doilea razboi mondial atunci cînd familia a fost nevoită să renunţe la copiii lor pentru o educaţie specială care a încurajat copiii să fie mai loiali Statului decît părinţilor lor.

6 gânduri despre „Vrei sa ai grija de vacile din ograda ta? Este ilegal in America!

 1. Pai… eu nu vad ce fel de socialism e asta… Obama ce vrea sa faca? Sa infiinteze ferme agricole de stat? CAP-uri? IAS-uri…? Nu-mi dau seama prea bine… As dori sa vad si justificarea democratilor in legatura cu o asemenea masura. Ar trebui sa existe asa ceva. Si apoi e de vazut daca toti democratii sunt de acord cu o asemenea masura… Poate exista unii care nu sunt de acord…

  Deci, Cristina, expune mai pe larg ce se urmareste, te rog. Da-ne si cateva link-uri in plus, sau spune-ne tu…

  • Deocamdata inca nu ni se dau detalii. Legea inca nu este data, se lucreaza la detalii. Chestia este ca nu va fi votata in Congress, deci nu conteaza ce zic democratii sau republicanii. Ministerul Muncii este cel care va stabilii toate detaliile.

   Nu, nu cred ca vrea sa infiinteze CAP-uri. Dar daca parintii nu au ajutor, ferma lor va da faliment si va fi inchisa. Sau nu este profitabila si nu vor mai creste animale sau alimente. Pai daca fermierii nu mai au produse de vinzare, ei vor fi pe somaj, deci la mina guvernului, apoi mincarea va fi mai putina, deci ratia va fi instituita, deci tot la mina guvernului ajungi.

   Intelegi de unde vine socialismul?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s