Raport ONU: fericirea consta in socialism mondial

Potrivit „Raportului Mondial al Fericirii” al Naţiunilor Unite, socialismul european este drumul spre fericire şi ar trebui să fie impus întreagii omeniri. Raportul de 150 pagini susţine că – surpriză! – obstacolele majore în calea cresterii „Fericirii naţionale” sînt nedreptatea socială şi a mediului. Şi, desigur, în cazul în care există obstacole, trebuie să existe un guvern pentru a le elimina.

Raportul începe cu premisa ca „pastila fericirii” nu constă in a trăi cu un scop, a face alegeri bune, şi a te bucura de realizari. Nu, acestea sînt irelevante pentru a fi fericit. Fericirea înseamnă a nu avea nicio plîngere, nici o senzatie de aspiraţii neîmplinite, şi a fi satisfacut în mediocritate. Fericirea înseamnă a fi o rotită bine ajustată în maşina socialistă.

Acest fel de fericire nu este cel care fondatorii americani s-au gîndit cînd au luptat ca sa formeze o republică constituţională. Fondatorii au înţeles unde duce fericirea promovata de guvern. Acesta este motivul pentru care, în mod explicit, rolul guvernului este limitat la acela de a se asigura ca fiecare are libertatea de a-si urmări fericirea.

Daca banii nu aduc fericirea, de ce guvernul ia banii de la bogaţi şi îi da la săraci? Deoarece se pare că ceea ce face ca oamenii sa fie nefericiti nu este că ei nu au bani, dar că altcineva are bani. Asta se numeste invidie si lacomie.

Raportul Mondial al fericirii, împodobit vesel cu zîmbete multiculturale, are o recomandare clară pentru America: ori accepta transformarea fundamentală, ori….

.

Reclame

2 gânduri despre „Raport ONU: fericirea consta in socialism mondial

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s