Atac la libertate religioasa si de constiinta

.

Obamacare este o lege data in Martie 2010, in care administratia Obama a nationalizat sistemul de sanatate si obliga oamenii sa aceepte aceasta asigurare medicala ori vor fi penalizati.

Una din problemele cu care se confrunta Obama privind Obamacare este ca a declarat razboi Bisericii Catolice. In 2008, 54% dintre catolici au votat cu Obama. Asigurarea nationala de sanatate impune o regula finala ca toate femeile să aibă acces la servicii gratuite de îngrijire de prevenire a sarcinii, inclusiv contraceptie, avort, etc. Asta inseamna ca Biserica Catolica este obligata sa ofere si sa plateasca pentru polite de asigurare care acopera acest fel de servicii, un lucru impotriva credintei lor. In primul rind ma intreb unde sint ceilalti crestini. In al 2-lea rind, statul nu are autoritatea sa oblige pe nimeni ca sa cumpere un produs sau niste servicii.

Apoi, in acesta poveste apare Sandra Fluke.(poza sus stinga) House Democratic Steering and Policy Committee a convocat o intilnire pentru a o invita pe Sandra Fluke sa vorbeasca. Fluke a argumentat în favoarea unui mandat pentru acoperirea anticoncepţionalelor, incluzind chiar si instituţiile cu obiecţii morale cu privire la contracepţie. Ea a spus că un student la drept ar avea nevoie de 3.000 dolari sau mai mult pentru a plati pentru anticonceptionale.

Biserica Catolică pur şi simplu şi pe bună dreptate, spune că ei nu ar trebui să fie obligati prin lege să presteze servicii care le încalcă convingerile morale. Insa, aici nu este vorba despre pilule si avorturi. Nu este nimic mai puţin decît un atac direct la libertatea individuală de conştiinţă şi de religie.

Indiferent dacă administratia va face sau nu compromisuri pe această chestiune (pina acum nu) si indiferent daca Curtea Suprema o va declara nula, convingerile ideologice şi intenţiile guvernului au fost clare. Acest guvern a devenit atat de hotarit ca sa-si promoveze agenda etatista incit justifica acapararea puterii peste tot si fata de orice, inclusiv peste ceea ce este protejat de Constitutie.

Aceasta ar trebui să trezească îngrijorarea în fiecare american, religios sau de altă natură, pentru că libertatea rareori se pierde dintr-o data şi tirania va ajunge în cele din urmă in intreaga societate.

.

5 gânduri despre „Atac la libertate religioasa si de constiinta

 1. Traiasca SUA.Sper ca ai vazut ce a patit Rush Limbaugh cand a facut-o tarfa pe Sandra Fluke.Toti sponsorii l-au parasit.Just goes to show you how stupid politically corect americans are.

  • Gresesti, nu toţi sponsorii l-au părăsit. Altfel nu mai avea program. Doar acei care au căzut de frica lui Soros au plecat. Unii au pierdut atit de mulţi clienţi din cauza asta ca au cerut sa vina înapoi ca sponsori. Normal ca Rush nu i-a primit înapoi.

   Toate astea sint orchestrate cu un scop. Aici nu este vorba de PC.

   • Ar fi bine daca ar fi asa,dar ma cam indoiesc.Nu uita ca atunci cand stanga pune presiuni,ei merg pana la capat.In filmul Indoctrinate U o marxista,sustinatoare a partidului democrat a stat cu pancarta langa un student republican iar pe pancarta era o sageata care arata CALIFORNIA RACIST.Si nu uita de impuscarea lui Trevon Martin.Sper ca ai vazut cum media liberala afisa doar poza cand avea 12 ani.Daca ai fi intrat pe facebook ai fi vazut ca Treyvon era de fapt un monstru de 17 ani tatuat de la cap pana la picioare si foarte violent,nu baiatul inocent prezentat de catre media liberala.

   • Nu este prima data cind se incearca ca Rush sa fie luat off air. Soros si minionii lui incearca totul posibil. Dar nu este vorba de PC. Totul este vorba de politica acum, este an electoral 🙂

    Daca manevra cu Fast and Furious nu i-a mers lui Obama ca sa predea chestia cu armele la ONU, se incearca si cazul Trevon 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s