Cum se asigura democratii ca vor cistiga alegerile?

Vor face ca cit mai multi oameni sa colecteze ajutoare sociale. Astfel pot sa-i sperie ca republicanii vor sa le taie veniturile.

Aici.

Reclame

6 gânduri despre „Cum se asigura democratii ca vor cistiga alegerile?

 1. Pai atunci sa faceti bine sa va mobilizati la vot.Macar voi aveti de unde alege.La noi in Romania avem de ales intre o stanga si o alta stanga.Cu toate ca anul asta si la voi se prefigureaza tot o alegere gen tweedeldee and tweedeldumb.Nu-l vad pe Romney mai bun decat pe Obama.

  • Pai asta este greu, ca nici noi nu prea avem de unde alege. Plus, sint multi crestini care nu vor sa voteze pentru un mormon. Altii, ca tine, nu vad diferenta intre ei. Dar stii ce e mai trist? Ca Romney nu a cistigat pentru ca l-au vrut oamenii, ci pentru ca a fost ales de GOP establishment de la inceputul campaniei. 😦 Kind of it is „his turn”.

   • Ma bucur ca mai exista oameni ca tine.Se pare ca socialismul se intinde cat mai mult.Am avut azi o discutie interesanta cu Teofil Stanciu care acuza ca bogatii folosesc socialismul ca pe o scuza pentru a nu impartii cu altii si ca daca esti crestin e datoria ta sa ti cu saracii.Numai ei uita ca evanghelizarile bogatii le platesc,misiuni in Africa la fel,intalnirile de tineret la fel,grosul zeciuielii ghici de unde vine.Mai sa fie,da cam multe fac bogatii astia.Ce primesc in schimb?IN IAD CU VOI.Nu e nostim?

   • Inseamna ca Teofil Stanciu nu stie ce inseamna socialism. Sau ca ii place socialismul. Sint destui care sint incintati de socialism. Trist 😦

  • Trebuie sa realizam ca se promoveaza o idee. La fel cum „oamenii de stiinta” spun ca activitatea oamenilor duce la global warming ca sa promoveze ideea socialismului, asa fac si rasistii astia.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s