Gratuitati

Oamenilor care primesc lucruri pe gratis nu le plac de aceia care platesc lucrurile gratuite, pentru că oamenii care plătesc pentru lucrurile gratuite nu isi mai pot permite să plătească atit pentru lucrurile gratuit cit şi pentru lucrurile lor.

Iar oamenii care plătesc pentru lucrurile gratuite doresc ca aceste lucruri gratuite sa fie oprite.

Iar oamenii care primesc lucruri gratuite vor sa primeasca mai multe lucruri gratuite pe linga lucrurile gratuite pe care le primesc.

Acum…oamenii care forteaza oamenii sa plateasca pentru lucrurile gratuite spun celor care PRIMESC lucrurile gratuite ca oamenii care PLATESC pentru lucrurile lor gratuite sint meschini, josnici si rasisti.

Deci…oamenii care PRIMESC lucrurile gratuite au fost convinsi ca trebuie sa-i urasca pe aceia care le PLATESC lucrurile gratuite.

Noi am lasat primirea lucrurilor gratuite sa continue atit de mult, incit, in prezent, exista mai multe persoane care primesc lucruri gratuite decit persoane care platesc pentru lucruri gratuite.

Marile democratii s-au sinucis financiar cam dupa 200-250 de ani dupa ce au fost fondate. De ce? Pentru ca oamenii care voteaza si-au dat seama ca isi pot vota bani de la trezorerie prin alegerea politicienilor care le promit bani din trezorerie in schimbul votului.

SUA a devenit o republica in 1776, aproape cu 236 de ani in urma. Numarul de oameni care primesc lucruri gratuite depăşeşte numarul de oameni care platesc pentru aceste lucruri. Avem o singura sansa sa schimbam acest lucru in Noiembrie. Imposibilitatea de a schimba acest lucru va duce la sfirsitul Americii, asa cum o stim.

.

Anunțuri

9 gânduri despre „Gratuitati

  1. Se spune ca dintr-un sat a plecat cineva in America. Peste mai multi ani a revenit si a dat o petrecere la sfarsitul careia fiecare familie din sat a primit un plic cu $50. In anul urmator faza se repeta, dar ca plicul este ceva mai plin, $100. In al treilea an din nou, iar la sfarsit, plicul are doar $50. Ion si cu Gheorghe isi iau inima in dinti si-l intreaba pe „americanul” de ce a scazut suma. La care „americanul” le spune ca baietii au inceput colegiul si cheltuie cu ei mai mult si …
    La care Ion ii zice lui Gheorghe: Hai ma Gheo, ca nesimtitul asta isi tine pruncii la scoala pe banii nostri.”
    Se pare ca americanii imprumuta din acea gandire, pe care o credeam specific balcanica.

    • Se duce o campanie insistenta pentru ca socialismul european sa fie acceptat in America. Se promovează aceasta agenda de citiva zeci de ani buni, acum se culeg roadele. Ideile au consecinte.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s