Bacalaureatul International ofera o educatie de elita: cum sa strîngi gunoiul

Bacalaureatul International (IB) promite o educaţie mai bună. Bineinteles ca depinde de ceea ce consideri ca fiind o educaţie mai bună. Dacă este în matematică şi ştiinţă IB nu este pentru tine. IB promoveaza aceste subiecte, dar există o tendinţă politică care promovează ecologia radicală nedovedită conceputa în jurul programului Organizaţiei Naţiunilor Unite, Agenda 21.

Agenda 21 este modul ONU de a acapara puterea peste tarile suverane, cum ar fi SUA. Programul pentru Ingrijirea Mediului a ONU pledează pentru o reducere a populaţiei şi un control mai mare asupra proprietăţii private.

Problema populaţiei trebuie să fie abordata de urgenţă prin educaţie şi emanciparea femeilor, inclusiv în forţa de muncă şi în drepturi, dreptul de proprietate şi moştenire; de îngrijire a sănătăţii copiilor şi a persoanelor în vîrstă; de a face contraceptive moderne, accesibile tuturor„, scrie ONU în documentele pregatite pentru Summit-ul Pămîntului 2012.

La nivel global, trebuie să găsim mijloace mai bune pentru a conveni sa punem în aplicare măsuri pentru a atinge obiectivele colective.”

Unul dintre instrumentele pentru a face acest lucru este Bacalaureatul International, un braţ al Naţiunilor Unite UNESCO. IB este un cal troian menit sa invadeze şcolile publice americane cu retorica ONU, care este în mod clar un atac la modul nostru de viaţă.

Puteţi vedea cum ia formă în şcolile din ţară. Deghizate ca activităţi bune de facut, veti gasi această idee de responsabilitate globală bazată pe doctrina ONU. O mai bună educaţie înseamnă strîngerea gunoiului…

De pe site-ul St. Augustine citim ca elevii IB au iesit la curatenie pentru a colecta gunoiul de pe plaje. Inarmati cu pungi de gunoi si manusi s-au pus sa stringa mucurile de tigari. Exista 2871 programe IB in 138 de tari cu peste 794,000 de copii participind. Ei spun ca programul IB este cunoscut pentru crearea unor programe interculturale pentru o lume mai buna.

Nu inteleg cum stringerea gunoiului imbunatateste educatia cuiva. Nu ai nevoie de multa folosire a creierului pentru a stringe mucurile de tigara. Pina la urma este vorba despre globalism, si acesta este scopul ONU, prin IB.

6 gânduri despre „Bacalaureatul International ofera o educatie de elita: cum sa strîngi gunoiul

 1. @Cristina
  Uite ce scrie aici:
  http://en.wikipedia.org/wiki/International_Baccalaureate

  „In 2006, as part of the American Competitiveness Initiative (ACI),[36] President George W. Bush and Education Secretary Margaret Spellings presented a plan for the expansion of Advanced Placement (AP) and International Baccalaureate mathematics and science courses, with the goal of increasing the number of AP and IB teachers and the number of students taking AP and IB exams, as well as tripling the number of students passing those exams.[36] Howard Gardner, a professor of educational psychology at Harvard University, said that the IBDP curriculum is „less parochial than most American efforts” and helps students „think critically, synthesize knowledge, reflect on their own thought processes and get their feet wet in interdisciplinary thinking.””(subl. mea)

  Cum comentezi?

  • Foarte simplu. ONU incearca sa submineze suveranitatea SUA pentru un timp foarte indelungat. Zeci de ani. Scoli IB au fost si in Arkansas cind Clinton era guvernor. Am citit despre rata de sinucidere a copiilor de acolo dupa ce au terminat programul IB. In afara de Reagan, care a incercat sa desfiinteze Ministerul Educatiei, fiecare presedinte a continuat cu prostia asta. E si chestie politica, nimeni nu vrea sa faca ceva care sa arate ca e impotriva educatiei copiilor.

 2. Long live incrementalism.Adios free choice.Obamacare for the world.
  Blogul tau e o bula e oxigen necesara oricarui om de dreapta.Acuma am venit de la o dezbatere care critica materialismul si capitalismul pocaitilor si care-i facea prosti si ingusti pentru ca refuza sa aceepte arta(si acuzatia era facuta de pocaiti nu de atei.).10 contra1(singurul capitalist left standing eram eu).Se-nmultesc sobolanii astia socialisti,nu gluma.Degeaba le-am explicat ca daca vor sa-si vanda cartile,sa-si promoveze arta,sa fie mai prietenosi cu consumatorii si sa fie mai accesibili,si sa le demonstreze ca arta e buna nu rea(si sa mai scada tarifele).Ei nu si nu.Publicul e prea prost si nu stie ce-i bine pentru el.Acuma stiu ca nu e bine sa scandam ca si minerii moarte intelectualilor,dar in cazul intelectualilor de stanga parca as face o exceptie.

  • Nu au succes etatistii?? Uita-te cum pacaleste oamenii!! Si multi crestini se culca pe o ureche, cica nu se baga in politica. Ei nu realizeaza ca prin neparticiparea lor fac politica.

   • Incredibila pleadoarie pentru ignoranta. In numele unei credinte pervertite de spiritul pagin al capitalismului. ”

    Astea sunt cuvintele lui Danut anglicanul care moare de ciuda ca nu-i trec cartile(alea de stanga).
    Vezi tu,in discutia avuta cu ei,acestia se plangeau ca evanghelicii din Romania sunt capitalisti si se gandesc doar la cele materiale si la biblie si ca nu citesc si alte carti decat biblia si ca asta e o problema.
    Adica se simt deranjati ca pocaitii gandesc singuri,Unul din ei pe nume Alex nadaban aka pasarea penix se simtea chiar incomod in acest ghetou de capitalisti pocaiti.Adica-l deranja libertatea.Il manca invidia ca unii au si altii nu.
    Asa ca am incercat sa explic care sunt regulile pietei,care sunt prioritatile oamenilor(biblie,haine,mancare,casa) si ca nimeni nu e mai presus de regulile pietei,ca au concurenta prea mare de la wikisource si ca literatura de dreapta gen Ayn Rand,hayek,Mises etc e mult mai buna si mai captivanta decat orice poate arunca literatura de stanga.Nu mai vorbesc de limbajul arogant practicat de cativa dintre ei. Le-am dat niste sfaturi cum sa-si vanda cartile,sa fie creativi etc,dar nu a functionat,ei respingand orice metoda capitalista.Asa ca in privinta asta,au esuat lamentabil iar propaganda lor e praf.
    Singurele persoane la care au trecere sunt tinerii evanghelici dar si aici doar la o mica parte si anume la aia lenesi,ca aia harnici sunt capitalisti si nu cred propaganda lor.Pe viitor s-ar putea sa reuseasca,avand in vedere ca scolile duminicale din Romania practica socialismul si egalitatea(in mintea lor pervertita toti copiii sunt egali,nu exista cica copil bun si copil rau)dar momentan, o dau in bara rau de tot.
    Dar sti ce nu inteleg eu?Daca se simt deranjati,de ce nu pleaca din biserici?Ca doar nimeni nu-i tine cu forta.

   • Oh, da, lui ii plac musulamnii si socialismul. Normal ca e deranjat de libertate. Tot timpul intunericul e deranjat de lumina. Sint anumite persoane cu care nici macar nu se merita sa-ti pierzi timpul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s