Cu suportul ONU, socialistul Chavez dezarmeaza civilii

Cu sprijinul deplin şi asistenţa Naţiunilor Unite, regimul socialist din Venezuela a decis interzicerea detinerii armelor de foc. Aici.

Asa cum spune avocatul Izquiel, criminalii nu folosesc arme legale. Interdicţia detinerii armelor afecteaza cetăţenii care respecta legea, prin urmare va avea un impact minim asupra crimei.

Ceea ce se va întâmpla, va fi o dezarmare a cetăţenilor care respectă legea în timp ce infractorii isi vor menţine armele lor. Aceasta nu va face nimic pentru a reduce numarul crimelor. De fapt, vor fi, probabil, mai multe. Asistăm la o realitate teribila: socialismul întotdeauna duce la tiranie. Aici

Parca ONU striga sus si tare ca lupta pentru drepturile omului. Unde sint drepturile cetatenilor din Venezuela? Mai crede cineva ca ONU nu este o organizatie criminala? Acela este naiv sa creada altfel.

Dreptul americanilor de a purta si detine arme este recunoscut in Constitutie. Dar administraţia Obama – care a dat recent prestigioasa Medalia Libertatii unei entuziaste ale lui Chavez,socialistei Dolores Huerta – urmăreşte în prezent un tratat la nivel global anti-arma cu Organizaţia Naţiunilor Unite la care criticii spun că încearca să dezarmeze si civilii din SUA. Dolores Huerta este si Honorary Chair al Partidului Democratic Socialist.

Sintem lasati sa ne punem o intrebare: atunci cind Obama guverneaza ca un socialist, recunoaste socialistii ca fiind „mari lideri” si ataca capitalismul de fiecare data cind are ocazia, promoveaza lupta de clasa in mod regulat, de ce suporterii lui Obama devin defensivi atunci cind conservatorii ilustreaza acest lucru in mod clar? De ce ONU este sustinut in continuare de oamenii care spun ca vor libertate?

.

Reclame

2 gânduri despre „Cu suportul ONU, socialistul Chavez dezarmeaza civilii

  1. Pana la urma Alex Jones si Ron Paul au avut dreptate.Lumea noastra se indreapta spre doua lucruri.Fie libertate totala fie tiranie totala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s