Legile nu mai au valoare

Fără aprobarea Congresului, administraţia Obama a anunţat astăzi că va opri deportarea şi va începe eliberarea permiselor de muncă pentru aproximativ 800.000 de imigranţi ilegali. Asta este ceea ce face un dictator! Aici.

Americanii trebuie sa-si dea seama ca acest presedinte face rau Americii cum nimeni in istoria acestei tari nu a mai facut. Sa vedem cum:

1) Distrugerea Americii si transformarea ei într-o tara fara Dumnezeu.

2) Scoasa toată influenţa creştină si promovînd islamul si ateismul

3) Distrugerea capitalismului şi înlocuit cu marxismul.

4) Distrugerea capacitatii de influenţa politică şi financiară in lume.

5) Crearea aparenţei că nimic nu mai functioneaza în America: CIA – ANS – Serviciul Secret – Curtea Supremă – Economia – sistem politic – Educaţie – Sănătate – Militar – Familii tradiţionale – căsătoria – Comunicatii – Media – Sistemul juridic – Constituţia – nasterea de copii – Biserica, etc;

6) Distrugerea dolarului, a pieţelor, şi economia cît mai mult posibil – lăsînd oamenii sa depinda doar de guvernul federal.

7) Tine America dependenta de petrol strain, produse si servicii oferite de dusmanii ei.

8) Face ca cit mai multi oameni sa lucreze pentru sau sa fie dependenti de guvern.

9) Permite imigrarea ilegala de către oameni care nu încearcă să se asimileze, dar pentru a cuceri, astfel, creind tensiuni sociale în cultura americană.

10) Forteaza ideile si credintele minoritatilor asupra americanilor sub pretextul „tolerantei” ca islamul, care nu respecta Constitutia sau conceptul de libertate religioasa, dar se foloseste de acelasi concept cu scopul de a cîştiga putere, prin infiltrare & invazie.

11) Confisca averile cetatenilor deoarece bogăţia este putere şi toată puterea trebuie să fie în mîinile celor puţini şi de la guvern – la fel ca elita partidului a URSS.

Criza care o vedem în America de astăzi nu este un accident şi nu a venit in mod automat!

„Strategia este de a forţa o schimbare politică printr-o criza orchestrata.” spune strategia Cloward-Piven, care urmăreşte să grăbească căderea capitalismului cu supraîncărcarea birocraţiei guvernamentale, cu un potop de cereri imposibile, împingînd astfel societatea în criză şi colaps economic.

.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s