Cherie Blair ataca mamele care aleg cresterea copiilor in locul carierei

Spune dinsa ca mamele care-si abandoneaza copiii in crese si gradinite ca sa-si formeze o cariera sint un exemplu mai bun pentru copiii lor.

Doamna Blair este foarte ingrijorata ca femeile intorc spatele feminismului, feminism care a distrus femeia, nu a ajutat-o. Oare de ce este ingrijorata? Ca femeile devin responsabile si statul nu le mai poate controla?

Cum se poate ca niste mame sa-si gaseasca satisfactie in ingrijirea propriilor copii? Si ea vrea sa fie o mama buna si asta inseamna ca trebuie sa puna cariera pe primul plan. Dinsa nu stie ca un avocat, ca sa se numeasca „bun”, trebuie sa fie in curtea de judecata si sa cistige cazuri? Un avocat bun nu este un avocat absent.

Conteaza pentru Doamna Blair ca un studiu arata ca valoarea unei mame care sta acasa este de $113,ooo? Daca cineva ar plati toate lucrurile pe care le face o mama ar avea nevoie de $113,000. Ah, nu, mamele care isi au grija de familie sint periculoase!

Doamna Blair ar trebui sa viziteze un doctor pentru problemele de abandon de care inca mai sufera. Aceste probleme i-au modelat notiunea gresita de „mama” in ce priveste valoarea unei mame care isi creste proprii copii renuntind la unele lucruri materiale.

Aici.

Reclame

2 gânduri despre „Cherie Blair ataca mamele care aleg cresterea copiilor in locul carierei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s