Guvernul iti va spune cum sa-ti palmuiesti copiii

Daca-i dai o palma la fund copilului tau ca sa nu mai bage furculita in priza s-ar putea sa fi tratat ca un criminal si sanctionat ca atare.

Senatul statului Delaware a votat pentru aceasta lege, urmind votul in Camera. Aceasta lege creaza o noua definitie a ceea ce inseamna „vătămare corporală” pentru a include „durere”. Deci orice durere ii produci copilului este catalogat ca abuz fizic, iar o palma la fund va fi o crima si pedepsita cu inchisoarea.

Si uite asa se incepe subminarea familiei si copiii ajung niste drogati rasfatati. Copiii au devenit mai rebeli, mai egoisti, neascultători de părinţi/profesori/autorităţi, incapatînati, fara moralitate, sfidători, nepoliticosi, infractori, lipsiti de respect, care nu se pot controla – şi lista poate continua. Fiecare zi ce trece totul devine mai rau si mai rau. Acum, părinţii se tem de disciplinarea copiilor lor de frica de a merge la închisoare pentru infracţiunea cea mai simplă, care vor face copiii chiar mai rebeli pe viitori. Copiii nu sînt prosti, ei vor profita de aceste legi pentru a obţine orice vor.

O palma la fund te trimite la inchisoare, dar dezmembrarea si taierea in bucati a unui copil e un drept al omului. Mai este nevoie de vreo dovada ca sa intelegem ca sintem condusi de niste dobitoci?

.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s