Musulmanii fac prozelitism in scoala publica


.

Centrul Islamic Murfreesbro din Tennessee a prezentat districtului scolar un Ghid al Profesorului pentru a-l aplica copiilor de credinta musulmana.

Centrul Islamic din Murfreesboro comanda şcolilor finanţate de contribuabili ca sa se conformeze cu legea islamică, în următoarele moduri:

– Bărbaţii şi băieţii trebuie ca întotdeauna sa fie acoperiti de la buric pîna la genunchi.

– Fetele musulmane sînt obligate să poarte haine lejere şi nerevelatoare, care include o învelitoare a capului.

– Unele dintre cele cinci rugaciuni obligatorii cad în timpul orelor de şcoală, deci:
…. Înainte de rugăciune, musulmanii trebuie sa fie lasati sa se spele cu apă curată. Acest lucru poate fi efectuat în chiuveta de la baie.
…. În timpul rugăciunii, musulmanii vor sta, se vor apleca, şi îsi vor atinge fruntea de pămînt. Acest lucru poate fi efectuat în orice cameră curata si negalagioasa.
…. În timpul rugăciunii, musulmanii nu pot răspunde la întrebari. Elevii şi profesorii nu ar trebui să se simta ofensati din cauza acestui lucru.

– Contacte strînse cu centrele locale islamice sînt esenţiale pentru a încuraja folosirea recomandarilor facute de catre comunitatea musulmană.

– Manualele care contribuie la prejudecatile religioase nu sint acceptate.

– Educatori musulmani calificati ar trebui să participe la procesul de selecţie a manualelor, în special pentru istorie, studiile sociale şi geografie.

Acest lucru este exclusivist şi prin aceasta se incearca subminarea sistemului public de învăţămînt. Ca musulmanilor să li se permită să se roage în timpul şcolii, să fie scutiţi de la sport in timpul postului Ramadanului, să li se permită sa plece vineri de la şcoală pentru serviciile religioase trece dincolo de tratamentul egalitar conform legii. De unde au musulmanii dreptul ca să ceară să le fie permis să verifice manualele de istorie, studii sociale şi de geografie? Sînt cumva diferite hărţile din punctul de vedere islamic?! De ce să li se permită să stabilească, în mod subiectiv, cum se defineşte „prejudecata religioasa”? Se poate presupune, cu siguranţă, că orice discuţie istorică să zicem despre jihad ar putea fi considerata ca avind o „prejudecată relioasă”, nu? Mă îndoiesc că li se va permite creştinilor să verifice ce este in manuale. De ce ar trebui ca musulmanilor să li se acorde un tratament special în acest sens? Unde sint cei care striga sus si tare separarea intre biserica si stat?

Raspunsul este simplu: pentru ca au un scop. Au scopul de a islamiza societatea si sistemul unde normele islamice şi, în cele din urmă, statul de drept (Shari `ah) va predomina. Aceste organizaţii funcţionează de multe ori „cu o agendă ascunsă şi sub pretexte false”, cu accentul pe a promova şi finanţa exclusivismul şi paralelismul.

Catolicii, cel mai mare organism unic religios (aproape 70 de milioane de americani), nu au cerut ca şcolile sau angajatii să respecte legea canonica. Hinduşii nu vin in SUA şi cer ca sa se practice Dharma în şcolile publice americane şi la locul de muncă.

Islamul este anti-drepturile omului, anti-logica, anti-libertate si anti-american. Islamul este sistemul de credinta cel mai intolerant din lume! Nimic nu este mai xenofob ca islamul. Islamul şi Libertatea nu pot coexista.

Cineva a spus: „Vei putea trezi o persoana care doarme, dar nu vei putea trezi o persoana care se preface ca doarme”.

.

Reclame

3 gânduri despre „Musulmanii fac prozelitism in scoala publica

  1. you always discover the „juicy” news si le citesc dimineata, first thing, la cafea…si, uite asa, imi stric toata ziua! Keep up the good work!! 😀

    • Good work to mess up your day?? 😉

      Ma deranjeaza cind vad cum libertatea oamenilor este incalcata. Ma deranjeaza cind oamenii nu stiu adevarul despre ONU. Ma deranjeaza cind vad ce se intimpla in scolile publice si cum parintii crestini sint dezinteresati. Si uite asa apar astfel de articole pe blog 🙂

      O zi binecuvintata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s