Tratatul ONU asupra armelor – o amenintare pentru SUA


.

In timp ce Natiunile Unite se pregatesc sa-si impuna tratatul controversat privind armele, Senatul SUA este pregatit ca sa aprobe aceste masuri care, spun criticii, nu numai ca este un atac la suveranitatea Americii, dar atacă în mod direct drepturile individuale ale cetăţenilor de a detine arme.

Tratatul a fost pus in discutie de mai multi ani si atit Clinton cit si Obama şi-au exprimat sprijinul deplin pentru aceasta măsură. Fiind impotriva armelor, ei s-au pus pe treaba ca sa planifice, sub radar, pentru a incerca sa schimbe valul opiniei publice cu privire la arme si controlul armelor fara aprobarea Congresului.

Unul din planuri a fost ca SUA sa trimita arme de foc cartelurilor mexicane de droguri, astfel incit statisticile sa arate ca este nevoie de un tratat care sa scoata armele in ilegalitate. Din fericire, Congresul a descoperit planul Fast and Furious si l-au pus sub acuzatie pe ministrul de justiţie Eric Holder.

Cetăţenii din Statele Unite nu au nevoie de permisiunea Naţiunilor Unite de a menţine dreptul „exclusiv” de a deţine o armă. Acest drept, ca şi toate celelalte protejate de Constituţie şi Bill of Rights, vine de la Dumnezeu, nu de la un om, şi nu poate fi nici dat, nici luat de guvern.

Textul tratatului ONU va fi discutat la Conferinta privind armele care se tine la New York intre 2-27 Iulie.

.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s