ONU promoveaza taxa globala pentru a lupta impotriva saraciei

Naţiunile Unite continuă să se impuna ca avocat principal şi vehicul pentru un guvern mondial, de data aceasta prin promovarea unei taxe globale asupra celor bogaţi pentru finanţarea nevoilor de dezvoltare şi de altă natură din întreaga lume, inclusiv aşa-numitele schimbări climatice.

A devenit clar că scopul real al ONU este de a fura averea Statelor Unite şi de a o transfera dictatorilor anti-americani din intreaga lume. Astfel de sisteme de „stabilire” a sărăciei prin „transcenderea suveranitatii naţionale” sînt atît false cît şi dăunătoare.

Acestea vin să întărească ideea distructivă că „justiţia socială” poate fi realizată prin împuternicirea guvernului autoritar la a da bani celor care el spune ca „merita”, în timp ce isi asumă un nivel tot mai mare de control asupra celor pe care el, guvernul, le consideră ca au prea mult succes. Daca i se da Naţiunilor Unite o astfel de putere, lumea însăşi ar deveni mai săracă, pentru ca libertatea economică va fi sacrificata.

În plus, indiferent de modul în care veniturile generate din aceste impozite ar fi cheltuite, majoritatea criticilor afirma ca banii ar putea dispărea în birocraţie şi ar fi confiscate de către regimurile autoritare care sînt responsabile pentru sărăcia pe care programul fiscal se presupune că o vizează.

Ia-ti mîinile de pe banii mei!

Aici.

.

12 gânduri despre „ONU promoveaza taxa globala pentru a lupta impotriva saraciei

 1. doamna draga vrei sa fi vehementa si incisiva,sa starpesti raul de la radacina dar regret…nu pricvepi ce e in jurul tau….numai la articolul asta artati cat de prost informata esti,ca sa nu zic cat dde proasta esti.pune mana si citeste invata ce e ONU ce atributii are de unde vin fondurile,ce comisii are ce cheltuieli si cine le sustine….esti tufa rau de tot

  • Nu vreau sa stirpesc raul pentru ca sint constienta ca nu pot face asa ceva. Am citit cine este ONU. ONU este o organizatie criminala. SUA contribuie cu 22% din fondurile ONU, Japonia 12.5%, Germania 8%, Franta 6%, etc. Fiecare tara trebuie sa contribuie. Nu este chiar asa de greu de gasit informatiile.

 2. egal ca ”draga doamna” are dreptate sau nu in ceea ce posteaza, domnule/doamna abbu , dumneata pierzi puncte prin faptul ca, in loc sa dai argumente, te rezumi la jigniri si name-calling. Asta arata nivelul dumitale de cultura si bun simt.

  • A.T. Socialistii astia misuna peste tot si injura tot.Corectitudinea politica nu le da pace.Astia-s ca acei copii obraznici care vor doar sa se distreze dar care atunci cand tu ca parinte te apuci sa-i certi ei se mira ca ce drept ai tu sa-i certi.Pai cum adica ce drept am eu?Nu de la mine vin banii pentru mancarea si disctractia ta?Tot asa si astia.ONU vrea banii tuturor ca sa-i dea la cersetori.

 3. da, cunosc si eu persoane d-astea; nu mai departe o ”amica” de-a mea, l-a injurat pe sot doar pt ca nu gindeste la fel ca ea, pt ca nu i se pare normal ca unii sa munceasca si altii sa stea ca trintorii si sa cheltuie banii alora ce muncesc. Decit cu asa prieteni, mai bine singur.

 4. ia-ti laba de pe creerul meu.Onu e singura capabila sa aduca putina masa pe mesele sarace ale infometatilor din africa,nu tu imbuibata care rostoglesti ccu nerusinare ochii la cer
  FATARNICO

  crezi ca daca postezi fel de fel de anunturi false te spaeli de pacate,ajungi in rai ??
  la un metru sub pamant ajungi si SLAVA DOMNULUI DEFINITIV….!!

  • Pai parca ati fost de acord ca oamenii saraci din Africa sa moara, acum va pare rau ca sint infometati? Cine este fatarnic aici?

   Nu sint anunturi false, dau legatura directa la paginile de unde iau informatiile. De pacate ma spala doar singele Domnului Isus Hristos, Slava Lui, ca daca ar fi dupa oameni….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s