Drepturile parintilor din California sub atac

Legea 1172 trecuta de senatul californian interzice minorilor de a obtine tratament/terapie pentru a depăşi sentimentele nedorite catre persoane de acelaşi sex.

Autorul proiectului de lege, democratul Ted Lieu, a recunoscut ca intenţia lui este de a submina drepturile părinteşti.

„Atacul asupra drepturilor părinteşti este exact punctul întregii legi, pentru că nu vrem să lasam părinţii sa le faca rau copiilor lor”, a declarat senatorul Lieu Ted, D-Torrance.

Proiectul de lege 1172 interzice ca cineva sub 18 ani sa primeasca terapie reparatorie privind orientarea sexuală, chiar dacă este solicitata de către adolescenţi sau de parintii lor. Proiectul de lege eticheteaza tratamentul ca fiind „un comportament neprofesional” şi o „înşelăciune terapeutica.”

„Avem aceste legi pentru a opri părinţii ca sa-si raneasca copiii. Terapia preventivă raneste copii, astfel încît acest proiect de lege ne ​​permite sa-i oprim pe părinţi sa-si raneasca copiii. „

Implicaţia logică este că statul îsi dă sie însusi puterea de a lua copiii de la părinţii care nu sint de acord cu confuzia sexuală a copiilor. Statul nu are dreptul ca sa intervina privind deciziile medicale efectuate între părinţi şi copii.

.

Reclame

3 gânduri despre „Drepturile parintilor din California sub atac

 1. las-on fras ma! California o ia tot mai razna pe zi ce trece! Care-i diferenta ca ceri terapie pt…io stiu? Adhd? sau pt orice altceva? De ce pt una e ok si pt alta nu?
  Si fac pariu ca astia au trecut legea si marea majoritate a californienilor habar n-au de treaba asta! ca asa fac de obicei, asa au facut si cu legea aia in care obliga scolile publice sa predea istoria gay-lor, lesbienelor si transgenderilor.

  • Ah, pai ei vor copiii sa fie gasiti cu adhd ca sa poata sa-i drogheze. Mai mult, chiar daca nu ai adhd, te fac ei ca ai adhd numai ca sa te drogheze. Mai ales daca o profesoara nu-si poate tine clasa sub control si unul se misca mai mult decit ii place ei, automat e cerut ca acel copil sa fie drogat.

   Chestia cu terapia pentru gay e ca ei vor sa fie cit mai multi dintre ei ca sa le scoata „prostiile” din cap crestinilor. Nu vezi ca ei sint 2% din populatie si cita putere au??? Au inceput cu Chick fil A si acum ataca si Papa John’s Pizza si Amway. Si noi trebuie sa stringem rindurile si sa nu ne lasam calcati in picioare.

 2. da, asa e…perfect adevarat. Am citit si io zilele trecute despre amway si boicot. Sunt nebuni ma.
  si chestia cu adhd e 100% adevarata. iti povestesc in privat o faza 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s