Planul lui Obama pentru al doilea mandat: nationalizarea

Vorbind ieri la un miting în Colorado, Obama s-a laudat cu decizia sa de a oferi asistenţă guvernamentala industriei auto. El a spus vrea să repete succesul respectiv în fiecare industrie.

In primul rind, el nu a „salvat” industria auto. Industria auto inseamna mai mult decit General Motors si Chrysler. El a dat miliarde de dolari companiilor GM si Chrysler, nicidecum celorlalte companii care fac parte din industria auto. Hai sa vedem ce succes a avut GM:

Din 79.69 miliarde dolari plătiti direct de către guvernul federal companiei GM, 35.18 miliarde dolari au fost recuperati, 37.14 dolari este încă nu au fost replatiti şi puţin probabil că vor fi replatiti şi 7.37 miliarde dolari au fost scrisi ca pierdere. General Motors a primit o suplimentare de 45 miliarde dolari dupa ce a declarat faliment.

Deci ce a facut Obama? A nationalizat compania GM. A dat afara comisia companiei private si a schimbat-o cu angajatii guvernului. Şi acum, Obama vrea să repete „succesul” acesta privind restul companiilor private. Adica sa nationalizeze sectorul privat.

Marxistul acesta vrea să controleze complet totul şi pe toată lumea ………. planurile lui Obama pentru al doilea mandat este o dictatură pe termen lung!

.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s