Cum sa-i inveti pe copii toleranta – in stil marxist

Înfiinţată în 1991 ca un proiect al organizatiei Southern Poverty Law Center (SPLC), „Predarea tolerantei” (Teaching Tolerance) are scopul de a ajuta profesorii sa „pregătească o nouă generaţie care sa trăiasca într-o lume diversă”. Cu acest scop in gind sint produse o multitudine de materiale, programe on-line, resurse de dezvoltare prosfesionala pentru instructorii din clase, precum şi o publicaţie bianuală care ajunge la mai mult de 450.000 de educatori la nivel national. Toate aceste materiale sint puse la dispoziţia educatorilor fara nici un cost.

Sa vedem tactica marxista:

Vizualizarea egalitatii scolare – ne învaţă că scolile unde sint studenţii de culoare sînt subfinanţate, neechipate si ca ar trebui sa fie recunoscut dreptul egal de finantare pe elev.

Recunoasterea persoanelor prezente ilegal – prezinta activitati care vor face elevii să fie conştienţi de rolul pe care imigranţii ilegali il joacă în recoltarea şi prelucrarea produselor alimentare şi a altor produse necesare … şi vor aprecia importanţa drepturilor omului.

Discutia despre imigrare – cere elevilor să citească un comentariu scris de directorul juridic SPLC Mary Bauer, încurajându-i sa se uite la daunele si devastarile facute oamenilor din Alabama din cauza legilor impotriva persoanelor prezente ilegal.

Rasism al mediului – ne învaţă că comunităţile de culoare sînt mult mai probabil ca să traiasca într-un mediu mizerabil decît sînt comunităţile albe.

Nedreptatea economică ne afectează pe toţi – introduce elevii la greve şi boicoturi asemanatoare acelora pe care activiştii socialisti Cesar Chavez şi Dolores Huerta le-au condus împotriva producătorilor de struguri din California. După ce au fost bine îndoctrinaţi în „nedreptatea diferentelor veniturilor”, elevii sint direcţionati sa lupte pentru „justiţie economică”, prin crearea de diverse proiecte de artă care ilustrează vizual diferenţele de plata între directori şi angajaţilor cu venitul minim pe economie.

Invataturile din scoala NU sint neutre. Daca nu sintem atenti, copiii nostri vor suferi mai tirziu.

.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s