De ce europenii urasc America

.

Reclame

6 gânduri despre „De ce europenii urasc America

 1. Sti ca america in timpul primului si al doilea razboi mondial ne-au furat tarile,au murit o multime de vieti nevinovate doar pentru foame de bani a americanilor ! Acum nu mai au bani,vor razboi cu europa si africa ! CACAT ! URAM AMERICA ! FUCK AMERICA ! DA-O DRACU ! IUBITI AMERICA ? ? ? DUCETIVA DRACU IN AMERICA !

   • America este o tara extrem de manipuatoare . Toate nebuniile sunt permise acolo , auzi zilnic ca in America a intrat x si a omorat 10 intr-o scoala . Nu uitati ca din cauza ei exista ISIS . Cu totii uitati si de America de Sud care este super slab dezvoltata . In al doilea Razboi Mondial toate tarile au avut influiente . Din partea mea America este un jeg

   • Exagerezi. Nu se omoară zilnic 10 intr-o școala. Da, America a ajuns un jeg din cauza europenilor care au venit in America si si–au promovat ideile marxiste.

 2. gramatica asta ne omoara dom’le!!!!
  da am si io o intrebare-doua,poate ma lamureste nea Orb: ce razboi vrea America cu Europa??? ca oi fi traind io aici,da io asa ceva n-am auzit…
  Si alta: primul si al doilea razboi mondial au inceput din cauza Americii??? CE foame de bani a americanilor?? De unul numit Hitler,ai auzit cumva? Stai prost de tot la capitolul istorie.Tare ,tare prost.

  • A, nu sta el prost, asta este indoctrinarea facuta de comunisti. Cica America a omorit vieti nevinovate, dar nu realizeaza ca Europa ni l-a dat pe Marx, Lenin, Stalin, Mao, Ceausescu, Mussolini, etc. Astia cite vieti au omorit pentru o ideologie??

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s