Un McMuffin este cu siguranta mai sanatos decît un cîine

.
Michelle Obama a apărut la Tonight Show cu Jay Leno şi cu medaliata cu aur la gimnastica, Gabby Douglas.

„Tu te-ai antrenat toata viata, ai cîstigat. Cum ai sărbătorit?” a întrebat-o Leno.

„Noi nu am avut timp să sărbătorim,” a răspuns Douglas… „Dar, după concurs, ne-am rasfatat cu un McMuffin la McDonalds.”

Imediat a sarit Michelle Obama si a mustrat-o. Auto-desemnata Tarul Naţional de Nutritie care îsi gaseste placerea în a spune fiecarei persoane din lumea asta ce sa manînce a certat-o pe Gabby pentru alegerea ei.

E ceva în neregulă cu perechea Obama, prin dorinţa lor de a controla vieţile altora, dar mai mult, este ceva indecent ca o femeie care nu are realizări importante la viata ei, sa o sfatuiasca sau chiar sa certe, în glumă sau nu, o campioana olimpica despre alegerile ei alimentare.

Pîna cînd fundul ei are dimensiunea fundului lui Gabby Douglas, Michelle O trebuie sa taca. Cît de jenant pentru Gabby ca să fie certata de Prima Doamna la televiziunea naţională!!

Doar atunci cînd Mooch va cîştiga o medalie de aur îi va putea spune acestei medaliate cu aur ceea ce are voie sa manînce! Pentru cît de greu a lucrat fata asta ca sa cîstige merita ca sa manînce ce vrea! Cit poate sa fie de aroganta! Nimeni n-a intrebat-o pe Prima Doamna care ii este parerea! Michelle nu este mama ei, nici vreun expert in nutritie!! Niciodata nu v-a fi in stare sa realizeze ceea ce a realizat Gabby Douglas! Asa ca taci din gura!

.

Reclame

2 gânduri despre „Un McMuffin este cu siguranta mai sanatos decît un cîine

    • Si pe mine m-a deranjat ca nu isi stie locul. Daca Gabby a sunat-o pe mama-sa s-o intrebe daca-i da voie sa manince la McDonalds si ea i-a spus da?? De cine trebuie sa asculte, de mama-sa sau de Mooch?

      Sau ajungem ca pe vremea lui ceausescu? Doamna doctor docent ne spune ca avem voie doar doua oua pe luna, noi nu trebuie sa comentam??

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s