Libertate vs Tiranie (7)

Nu numai ca cineva neales, ca Michelle Obama, comanda ce sa manince copiii in scoli, mai nou parintii sint sfatuiti” si „indemnati”” ca sa preia modelul meniului din scoli si sa-l aplice acasa.

Michelle Obama are impresia ca aici este USSR si are cumva dreptul sa spuna parintilor cum sa-si hraneasca copiii acasa. Noi, astia de pe plantatia familiei Zero trebuie sa mincam conform ordinelor lor, pe cind ei au dreptul sa se desfete cu cele mai alese bunatati.

Daca ideile socialiste sint atit de bune, de ce trebuie facute obligatorii??

.

Reclame

8 gânduri despre „Libertate vs Tiranie (7)

 1. Nu mai crede si tu tot ce se spune la talk show-urile conservatoare de la radio… In mare parte este, ‘we vs them’, se face din tantar armasar cand e vorba de opozitie… Nu e chiar asa….

   • Cred ca esti f „invrajbita” de cei de dreapta…sa nu crezi ca la noi (conservatorii) nu se urmaresc interese la fel de mult ca si in tabara liberalilor…
    Ma bucur ca iti educi copiii acasa,, dar nu uita ca noi am crescut in scoli comuniste si nu ne.am pierdut nici credinta si am avut si o educatie buna (academic vb)

   • Cum adica sint invrajbita de cei de dreapta? Crezi ca eu nu am ochi sa vad ce se intimpla?

    Da, noi am crescut in scoli comuniste si vad raul facut unei generatii intregi. Nu vreau ca acelasi lucru sa se intimple si cu copiii mei. Nu, unii nu si-au pierdut credinta dar si-au spalat-o bine, au facut-o mai usurica. Legile lui Dumnezeu nu mai conteaza, numai daca avem noi ceva de cistigat, nu? Dar doamne fereste sa pierdem noi ceva daca ascultam de Dumnezeu, nu??

   • „train up a child in the way he should go, and when he is old he will not depart from it.” -proverbs 22:6 Deci daca dumnezeu spune asta…cum s anu-l ascultam?

   • Anca, ei dau cu versetul ala din Biblie ca educatia copiilor pe care o vrea Dumnezeu este „cei 7 ani de acasa”. Restul apartine statului. Asa scrie in Biblia lor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s