Cine se aseamna, se aduna. Adica Obama si Basescu

Din cite se pare, Romania nu vrea ca sa se debaraseze de socialism. Vorba fratelui Doru Pope, omul voteaza cu ce este familiar. Conform revistei Mediafax:

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, în mesajul transmis, preşedintele Traian Băsescu menţionează că realegerea lui Barack Obama în funcţia de preşedinte al Statelor Unite ale Americii vine într-un moment „foarte prilenic” pentru parteneriatul strategic româno-american.

In felicitarile pe care presedintele Basescu i le-a transmis presedintelui Obama a fost mentionata Declaraţia Comună privind Parteneriatul Strategic pentru Secolul XXI, o declaratie semnata de ambele administratii. Ce contine aceasta declaratie si cum afecteaza cetatenii din America?

Conform textului Declaratiei:

* Dezarmarea, neproliferarea şi controlul armamentelor; – Aceasta este dorinta ONU, care este impotriva Constitutiei Americii. Cetatenii SUA au dreptul de a detine arme, deci acest control este neconstitutional, si deci impotriva cetatenilor americani.

* Democraţia şi statul de drept, drepturile omului şi buna guvernare, inclusiv prin susţinerea fermă a acestor valori în regiune, în statele Parteneriatului Estic… În plus, acţiunea noastră comună în sprijinul Comunităţii Democraţiilor şi calitatea noastră de membri în Consiliul Drepturilor Omului al ONU reprezintă iniţiative valoroase; – ONU este impotriva drepturilor omului si a statului de drept. Deci cum poti sprijini aceste actiuni? ONU lupta impotriva drepturilor romanilor cit si ale americanilor.

Nu stiu cine spunea ca: Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat. Preferam sa raminem in nebunia noastra?

.

17 gânduri despre „Cine se aseamna, se aduna. Adica Obama si Basescu

 1. „Nu stiu cine spunea ca: Nebunia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat si sa te astepti sa obtii alt rezultat.”

  Asta se contrazice cu Jud 20…:) Ce s.a intamplat cu perseverenta si cu „if at first you dont succeed, try, try again.” si cu:

  “It is not the critic who counts; not the man who points out how the strong man stumbles, or where the doer of deeds could have done them better. The credit belongs to the man who is actually in the arena, whose face is marred by dust and sweat and blood; who strives valiantly; who errs, who comes short again and again, because there is no effort without error and shortcoming; but who does actually strive to do the deeds; who knows great enthusiasms, the great devotions; who spends himself in a worthy cause; who at the best knows in the end the triumph of high achievement, and who at the worst, if he fails, at least fails while daring greatly, so that his place shall never be with those cold and timid souls who neither know victory nor defeat.” T.Roosevelt

  PS–am o sugestie pt blogul tau…numeste.l „Cuibul de Viespii” 🙂 s.ar potrivi mult mai bine…in opinia mea.

 2. de ce cuib de viespi?? traim intr-o lume libera, fiecare are dreptul la opinia lui/ei. E blogul ei si scrie ce vrea in el,asa cum tu scrii in al tau ce vrei. Care-i problema ta? Nu-ti convine, nu esti deacord , nu ai aceleasi opinii , nu mai intra aici. As simple as that.

 3. ok, ai sugerat, s-a citit…drum bun si cale batuta!!
  Io serios nu inteleg oamenii care intra intr-un loc ( blog, forum, website, etc ) unde nu le place gazda, nu sunt deacord cu parerile/opiniile exprimate acolo…pt ce fratilor? sunteti masochisti?? va place cearta?
  Nu zice nimeni sa nu-ti dai cu parerea, e antrenant sa discuti back and forth pe o tema…dar de la asta la a jigni si a vorbi se sus cu cineva si name calling, e cale lunga.
  Persoanele care se dau tolerante sunt cele mai intolerante,de fapt.

  • A.T.
   cu privire la „name calling”….reciteste si tu titlurile articolelor si sa.mi spui cine este cu „namecalling”-uri…nu va place cand culegeti ce semanati… asta e… 🙂

   Mi-e imi place blogul asta….chiar daca cred ca Cristina nu vb nimic original… doar parerile altora pe care le traduce in RO. 🙂

   De cand e definitia asta, a place= a fi deacord ???!!!!

   • Este a nu știu cita oară cind mă faci proasta. Eu traduc părerile altora pentru ca eu sint prea proasta ca sa gindesc de una singura, nu? Sa sti ca absolut ce scriu aici este părerea mea. Cind mi-o schimb, recunosc. Altfel ceea ce scriu pe aici sint părerile mele.

    Ah, ca tie nu-ți plac părerile mele este alta chestie.

   • Cristina,
    Nici vb… te.am facut nazista (asa cu ghilimele), trasa cu cheia (de catre cei de dreapta) si ilogica in dezbateri, dar p…., nu…Nu doresc sa te jignesc…doresc sa intelegi….sincer…scuzele de rigoare, daca te.am suparat…

   • Sint trasa de Biblie in dreapta. Spune-mi ce crede stinga biblic si cu care eu nu-s de acord.

    Cit despre ilogica in dezbateri, te rog sa-mi arati un exemplu.

 4. Cristina
  Ultimul raspuns…si nu mai apar pe aici…
  ti.am dat o replica la ce ai scris tu aici cu vb nu stiu cui si ti.am zis ca se contrazice cu Biblia si ti.am dat cateva argumente/exemple..tu in loc sa dezbati asta, ai sarit peste si ai mers pe aratura sa vb despre Cuibul de viespii… nu asta a fost pctul principal…

  Si inca un sfat Biblic…. roaga.te pt Obama (e o porunca mai clara decat cea cu homeschooling), nu il ciritica (pt asta nu este verset). Avem destui pe la radio care il critica (deci nu e nevoie si de tine), dar mai nici unul care se roaga.

  Sincer, chiar am crezut ca M.R. va castiga… nu am putut crede ca america mai vrea un presedinte gol care chiar nu stie sa faca mai nimic bun….Dar asta e America noastra–a respins o familie frumoasa si capabila si a reales B.O.

  • Nu mi-ai adus nimic dovezi cu Biblia. Aici vorbim de afirmatia ta ca eu nu gindesc ci doar repet ce spun cei de dreapta. Ești supărat ca eu nu accept socialismul si ca vorbesc împotriva celor care îl accepta.

   Mă voi ruga pentru Obama, dar asta nu înseamnă ca voi închide ochii ori de cite ori face ceva neconstituțional sau nebiblic. Una nu se exclude pe cealaltă.

   Ești bine venit oricind pe aici, cu conditia ca sa dialogam civilizat.

  • despre cuibul de viespi am vorbi eu nu Cristina…:) Ii pui destule ei in circa, nu i-o mai pune si pe asta. 🙂
   Eu nu am spus ca a placea = a fi deacord; am pus virgula ,nu egal. NU ne jucam cu semnele de punctuatie si the meaning of words,ca am facut filologie si stiu exact ce vreau sa scriu. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s