Test de orientare politica

Aici.

Deci nu sint chiar atit de marxista pe cit ma cred unii 😉 . Oricum, e interesant rezultatul.

9 gânduri despre „Test de orientare politica

  • Testul de mai sus m-a pus mult mai libertariana decit am crezut ca sint. Am incercat si testul trimis de tine, dar nu am putut sa trec de prima pagina. Adica ce intrebare este asta: Our race has many superior qualities, compared with other races.??? Oricum, asta este rezultatul 🙂

   • Doamna Cristina,

    Am vazut si eu, unele intrebari sunt anapoda, dar oricum e mai elaborat si mai aproape de politica americana.
    Se pare ca avem orientari politice destul de apropiate. Sunt putin mai de dreapta, dar un pic mai putin libertarian.

   • Mie mi s-au parut unele intrebari cu sens dublu. Desi mi-ar placea ca toti sa fie crestini si sa urmeze principiile crestine, inteleg ca Dumnezeu le da libera alegere sa faca ce vor. Totusi e bine ca nu sintem de partea marxistilor 😉

   • sunt teste cam diferite..pe mine unul m-a plasat intr-o parte si alalalt in alta.lol intrebarile de la testul in engleza sunt super weird si cu double meaning.

   • @Cristina
    Ce intrebare e asta? Unii au conceptii rasiste, de extrema dreapta…

    Dar ma uitam pe political compass ce mare diferenta totusi intre state in SUA. Spre exemplu, intre Illinois, Michigan, pe de o parte si Texas sau Arizona, pe de alta parte… Interesant este ca un grup de state se plaseaza la centrul esicherului politic, deci de centru-dreapta, dar altele merg spre autoritarism, cu un nivel mult mai ridicat de libertate economica.
    Daca asta e rezultatul tau, inseamna ca nu prea te plasezi in… SUA 😆

   • In primul rind ai uitat sa mentionezi ca graful respectiv este facut senatorilor acelor state. De exemplu, Michigan are 2 senatori democrati. Crezi ca cei 2 democrati reprezinta procentajul dintre democrati si republicani? Adica Michiganul este in majoritate democrat? Sau este asa din cauza electorilor? Candidatul republican a cistigat 21 de counties, plus ca au fost inca citiva candidati de la alte partide care au luat din voturi, deci nu inseamna ca tot Michiganul e democrat, sau cel putin o mare majoritate.

    http://miboecfr.nictusa.com/election/results/12GEN/05000000.html

    De ce crezi ca a cistigat Obama? Pentru ca sint mai multi conservatori sau mai multi freeloaders?? Daca ne uitam la Constitutie, cine are gindirea cea mai apropiata? Stiu ca sint mai multi care iau decit cei care dau, de aceea este Ameritopia in situatia prezenta. De aceea spun ca trebuie sa revenim la Constitutie, altfel nu avem nici o sansa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s