Hobby Lobby, Obamacare si Amendamentul opt

hobby-lobby

.
Hobby Lobby este o companie creștina. David Green este CEO al acestei companii și unei companii de cărți creștine numita Mardel. El se lupta cu administrația Obama pentru ca guvernul federal îl pedepseste pe David Green pentru că nu respectă Obamacare. Green spune ca are dreptul la libertate religioasă iar Obamacare ii incalca convingerile sale religioase pentru că companiile sale sint fortate ca sa acopere pilula de avort, RU486. Green s-a trezit in fata tribunalului federal dîndu-si repede seama că America nu mai este o țară liberă.

Atîta timp cît Green lupta impotriva legii Obamacare și refuză să se conformeze acestei legi de asistență medicală, companiile sale vor fi amendate cu $ 1,3 milioane de dolari pe zi. Permiteți-mi să repet asta. Aceasta companie se va confrunta cu 1,300,000 dolari în amenzi pe zi, în cazul în care nu se conformeaza cu mandatul de contracepție din legea Obamacare. Înca o dovadă ca libertatea este o industrie pe moarte în Statele Unite ale Americii.

Guvernul ii incalca drepturile constituționale ale lui Green. Nu numai ca guvernul federal ii contestă convingerile sale religioase, dar guvernul impune amenzi scandaloase. Permiteți-mi să traduc ce spune al optulea Amendament:

Nu este necesar o cauțiunea excesivă, nici aplicate amenzi excesive, nici pedepse crude și neobișnuite provocate.

Nu amenzi excesive aplicate….

Nu vi se pare ca 1,300,000 dolari pe zi pentru că nu respectă Obamacare din cauza convingerilor sale religioase pare cam excesiv?

.

Anunțuri

4 gânduri despre „Hobby Lobby, Obamacare si Amendamentul opt

    • Oh, da. Compania de pizza, Domino, e in judecata pentru acelasi lucru. Facultatile catolice la fel. O sa vedem ce o sa zica cei care au votat pentru Obamacare atunci cind le va fi refuzat tratamentul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s