Biblia nu este dăunătoare pentru copii

Timp de șase ani,o gradinita, fidela misiunii sale, a avut un poster biblic pe perete ilustrînd „Pomul binelui și răului” împreună cu „Pomul Vietii” și versete biblice din Galateni. Un licențiator al guvernului a cerut ca gradinita creștina să dea posterul jos, susținînd că acesta este „prea negativ” și ar putea „intimida” pe copii. Licențiatorul a mers atît de departe încît a afirmat că exprimarea religioasa de către gradinita crestina a încălcat legea statului.

.
Bible poster

.
Din fericire, functionarii statului Washington nu au fost de acord cu angajatul guvernului si a permis gradinitei sa functioneze in continuare cu posterul intact. Acest lucru arata ca sapaturile pentru subminarea crestinismului nu pregeta.

2 gânduri despre „Biblia nu este dăunătoare pentru copii

 1. Hello, Cristina dear!
  Vad ca iar ai ajuns sub microscop.
  Te-ai ajuns, esti cineva…
  Ca doar stii, nu-i asa, ca d-l Alin Cristea nu-si pierde vremea cu oricine, oriunde, oricum… Fii mindra, deci, ca esti bagata in seama de “evanghelicul cu cea mai mare vizibilitate pe net 🙂
  Ma indoiesc, totusi, ca blogul tau i-o fi cazut cu tronc domniei sale din cauza cratimelor lipsa… Sa nu fie oare vorba aici de un aranjament secret de a face niscaiva rating? (jk).
  Sau poate ca omul te simpatizeaza si doreste cu tot dinadinsul sa ai un blog fara nici o umbra de pacat gramatical… A caring soul … why not show him the gratitude he so deserves and longs for?
  Eu unul accept cu bucurie critica si ma straduiesc sa-mi repar greselile, cit imi sta in puteri. De exemplu, fiind acuzat de dumnealui ca vin pe bloguri cu “rime proaste” am facut un efort gigant sa vin cu rime mai bunicele, care sa sune mai placut din coada pentru urechile dinsului:

  Distinsului blogger Alin Cristea – evanghelicul cu “cea mai mare vizibilitate pe net”!

  Marea-ti vizibilitate
  Are-o latura nefasta
  Caci reflecta, din pacate,
  O … imagine cam proasta!

  Din volumul – in pregatire 🙂 – “Rime cu gust de pelin pentru Rotundul Alin”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s