Cit ne costa emigrantii ilegali?

Statul Michigan cheltuie aproape 1 miliard de dolari pentru oameni care dupa ce ca incalca legea nu platesc nici taxe.

.
illegal immigration

Reclame

13 gânduri despre „Cit ne costa emigrantii ilegali?

 1. Cristina,
  Spune-mi, te rog, in SUA exista un salariu minim pe economie, aplicabil la nivel federal, adica pentru toate statele? Sau exista, spre exemplu, in Michigan (sau in alt stat), un salariu minim pe tot cuprinsul acestui stat, instituit de autoritatile de acolo?

   • Dar nu cred ca pot ramane multa vreme… Bine, am inteles, stau peste termenul alocat… Dar nu cred ca inseamna ca stau multa vreme, astfel incat sa supuna Statul Michigan la cheltuieli de genul celor enumerate de tine… Nu?

   • Cum sa nu? Stau ani de zile, fac copii, care ii dau la scoala pe banii contribuabililor, merg la spital si primesc tratamente pe banii contribuabililor….

    Statul Michigan are cheltuieli mici in comparatie cu statele de la granita cu Mexicul. Cred ca statul California e in datorii imense din cauza celor ilegali, inchisorile sint pline de ei….alte cheltuieli si acolo. Plus, multi dintre ei stau pe ajutor social…si acolo cheltuieli….

 2. daca Michigan cheltuie atita, are rost sa mai zic io cit cheltuie Ca?? cu toti mexicanii care trag o echipa de fotbal de copii, nu platesc asigurari si nasc in spitale pe banii contribuabilor? si lucreaza la negru, pt cash si nu platesc taxe…..n-are rost sa incep ca numa de ma enervez.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s