Frățietatea Musulmana doreste „conectarea tuturor școlilor din SUA”

Conectarea la ce sau cu ce?

Fundatia Internationala Qatar, sau QFI, în 2011, a intrat în parteneriat cu Departamentul de Stat și Departamentul Educației pentru a facilita intilniri între copiii din școlile americane si cele internaționale, prin proiectul numit „conectarea tuturor școlilor”.

QFI, finanțata de guvernul din Qatar, explică pe site-ul său ca inițiativa a fost infiintata ca raspuns la chemarea lui Obama gasita în 2009 discursul sau din Cairo, Egipt, pentru a „crea o nouă rețea on-line, astfel încît o persoană tînără din Kansas poate comunica instantaneu cu o persoană tînără din Cairo.”

Scopul declarat al inițiativei este de a „conecta fiecare școală din SUA cu lumea pînă în 2016.”

Suna frumos, nu? Si interesant. Mai interesant este faptul ca Vartan Gregorian este membrul acestei fundatii. De asemenea, el a fost numit in fruntea Fellowships Commission al Casei Albe. Gregorian a servit o funtie importanta în acordarea de 49,200,000 dolari în capital de pornire pentru proiectul de reforma in educație fondata de fostul Weather Underground terorist William Ayers și prezidat de către Obama.

Gregorian este autorul cartii cu numele, „Islam:. Un mozaic Nu un monolit”. Cartea sa „stabilește obiectivul islamist de dominare a lumii.”

Un capitol al cărții, „Islamismul: Politica de Eliberare”, il citează pe Ayatollah Khomeini: „Islamul nu cucereste. Islamul dorește ca toate țările să devină musulmane, de la sine”. Hassan al-Banna, fondatorul Frățietatii Musulmane, este citat afirmînd că „este natura Islamului de a domina, de a nu fi dominat, pentru a impune legi cu privire la toate națiunile și să isi extindă puterea sa pe întreaga planetă. ”

Gregorian recomandă un sistem numit „teo-democrație”, pe care îl definește ca fiind „un guvern democratic divin”, care „are o suveranitate limitată sub suzeranitatea lui Allah.”

E minunat, nu-i asa? Avem un marxist, Obama, si un terorist, Ayers, implicati in socialism international si indoctrinare islamica privind copiii nostri. Si parintii crestini ce fac? Ca de obicei, nimic.

.
schoolindoctrination

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s