Detroit este in faliment

Felicitari democratilor si ideilor lor! Asa va arata si America daca se continua pe aceeasi ruta.

Detroit este incapabil ca sa-si plateasca facturile, deci statul Michigan va numi pe cineva care va prelua contabilitatea orasului Detroit.

Aici.

.

Reclame

4 gânduri despre „Detroit este in faliment

      • Din articol rezulta ca e o problema politica. Democratii, orasul fiind un fief al Democartilor, se tem ca vor pierde voturi in cazul in care planul de salvare al lui Snyder (republican) va reusi. Ai vazut ca primarul orasului este dispus sa lucreze impreuna cu Snyder. Parerea mea este ca Snyder trebuie sustinut pentru ca e guvernatorul statului Michigan si pentru ca statul trebuie sa intervina pentru salvarea orasului. Evident, n-ar strica sa dea si Democratii o mana de ajutor si sa supervizeze, democratic, activitatea de salvare propusa de guvernator. Din cate am inteles din articol lor nu le prea convine si din cauza asta se opun intrucatva…

      • Normal ca nu le convine, din mai multe puncte de vedere. Snyder e si republican, si alb. Apoi, cei din Detroit vor sa continue sa primeasca, sa cheltuie, fara nici o responsabilitate. Guvernatorarea care a fost inainte, o democrata, tot a pompat bani, fara nici o conditie. Ei asa s-au invatat, de zeci de ani de zile…e greu sa schimbi mentalitatea unei generatii. Multi dintre ei nu au lucrat o zi in viata lor, au stat pe banii altora. Crezi ca e usor sa-i trimiti la lucru?? Daca ai vedea poze din Detroit, ei nu isi fac curat nici in fata casei lor…dar sa mai ai pretentie sa aiba un loc de munca…..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s