Inca un motiv de a face homeschool

Un profesor din Texas a invitat elevele ca să se îmbrace în haine islamice și apoi a spus ca clasa ei ar trebui să numeasca teroriștii musulmani – luptători pentru libertate. Asta este voie in scoala:

.
burqa

.
O eleva din Texas a fost penalizata pentru ca nu a vrut ca sa cinte imnul Mexicului si sa recite „Juramintul de Solidaritate” fata de Mexic, dar „Juramintul de Solidaritate” fata de SUA este interzis ca sa se recite in scoala. Asta este voie in scoala.

Scolile din Chicago vor preda educatie sexuala copiilor din gradinita. Exact cum prevede ONU. Asta este voie in scoala.

Dar daca un copil merge la scoala cu un tricou pe care scrie „Marines”, Acest lucru este interzis.

.

.
Există o tendință în școlile publice de a submina patriotismul. O mare parte din ordinea de zi a democratilor progresivi este de a spala creierele copiilor de la o vîrstă foarte frageda. Multe școli publice învață că America este personajul negativ care cauzează toate problemele lumii. Unii merg chiar mai departe si dau vina pe influența creștină pe care națiunea a avut-o odată. In momentul in care copiii nostri termina școala, ei urăsc deja America și sînt gata să îmbrățișeze ordinea mondială dictată de Organizația Națiunilor Unite.

.

Reclame

Un gând despre „Inca un motiv de a face homeschool

  1. Dan Rotariu nu îți aprob comentariul si te rog sa nu mai comentezi pe acest blog. De citi ani comentez pe bloguri nu am mai întîlnit o persoana cu atit de puțin simt ca tine. Doar 2 am mai întîlnit, iar acum pot să spun ca ești al 3-lea. Niciodată nu am întîlnit pe cineva care sa schimbe comentariul ca sa spună exact inversul a ce a fost scris așa cum ai făcut tu. Sa-ți fie rusine!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s