Guvernul va formula cerințe dietetice – pentru sugari

top ten

.
Guvernul federal cheama experți pentru un proiect nou numit „B-24” Ai putea crede ca este un avion de vînătoare nou, dar, în acest caz, „B-24” se referă la cerintele privind hrana pentru sugari și copii mici pînă la 24 de luni.

Proiectul va produce „o cerinta dietetica unificata, pentru copii de la naștere la 24 luni, pe baza celor mai bune stiinte disponibile”, a declarat Kevin Concannon, Subsecretar al Ministerului Agricol, departamentul de servicii de alimentație, nutriție și de consum.

Inca un mod în care guvernul decide ca sa controleze viețile noastre. De ce nu auzim strigăte ca „corpul meu, alegerea mea”, si atunci cînd vine vorba de decizia de a alapta sau nu de la aceleași persoane care nu au nici o mustrare cind striga același lucru atunci cînd acestea sînt pe cale să ucidă copilul care se dezvolta in trupul lor? Ipocrizia acestora este fara margini! Inca un exemplu in care guvernul isi incalca atributiile descrise in Constitutie si intra cu buldozerul in viata oamenilor. Cine se cred ei ca stiu mai bine decit o mama de ceea ce are nevoie propriul copil? Idiotii au ajuns ca sa conduca America.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s