Ambitiile lui Bill Gates: controlul populatiei

Continuindu-si angajamentul lor de a controla populatia prin intermediul contraceptivelor artificiale, sterilizare, precum și inițiativelor de avort, fondatorul Microsoft si nevasta sa, Bill si Melinda Gates vor ca sa controleze programa scolara din America. Fundatia Gates a cheltuit mai mult de 100 milioane de dolari pentru a implementa o programa nationala standardizata, numita Common Core Standards. Pina acum, 46 de state plus Districtul Columbia au adoptat programa nationala propusa de fundatia lui Bill Gates, in ciuda faptului ca General Education Provisions Act, Department of Education Organization Act, si Elementary and Secondary Education Act protejeaza statele de o astfel de intruziune din partea Ministerului Educatiei.

Bill Gates vrea ca sa aiba grija de copiii nostri prin intermediul Standardelor sale. El vrea sa se asigure ca fiecare copil primeste exact aceeasi educatie, indiferent de nevoile si abilitatile copiilor si indiferent de dorintele parintilor. Bill Gates refuza ca sa recunoasca ca fiecare copil este diferit de ceilalti copii, in timp ce el se crede superior oricarui parinte in a stii ce este mai bine pentru fiecare copil. Pentru el, copiii sint o masa colectiva, nu indivizi unici, cu personalitati si inclinatii distincte. Dar el nu ne iubeste copiii, ci vrea control.

Este cunoscut de mult faptul ca sistemul prezent vrea ca sa pregateasca viitorii cetateni pentru un loc de munca. Pentru asta este nevoie de un sistem educational national pentru ca toti copiii sa invete aceleasi lucruri in acelasi timp. Toti trebuie sa mearga pe aceeasi banda rulanta, gindind toti la fel. Fara exceptii.

Sint cel putin 5 motive pentru care nu trebuie sa fim de acord cu aceste Standarde:

1. Parintele nu are absolut nici un control. Districtul scolar nu are nici un cuvint de spus. Statele nu pot sa spuna nimic. Fara limite si fara alte optiuni. Participarea este obligatorie. Parintii si profesorii nu au absolut nici o importanta.

Astfel, copiii vor fi ocupati toata ziua cu scoala, lectii, astfel incit parintii vor avea foarte putin timp pentru a-si influenta copiii.

2. Nu exista individualitate. Copiii vor fi dati la cresa si la gradinita de foarte mici, contrinuind intr-un sistem in care totul este comun si standardizat.

3. Nu există o protecție împotriva testării psihologice invazive și distribuirea rezultatelor. Asa cum am mai scris aici, vor fi colectate date foarte personale despre copil si familia sa, fiind impartite cu orice organizatie care este interesata.

4. Nu exista garantii academice. Specialisti renumiti spun ca Standardele in matematica sint de calitate mediocra. Specialistii in limba engleza spun ca materialele promoveaza agenda marxista.

5. Datorii financiare imense. Costurile estimate pentru implementarea programei nationale se ridica la 16 miliarde de dolari pe fiecare stat.

Aceasta confiscare a copiilor nostri imi aduce aminte de ceea ce Adolf Hitler a spus in 1933:

Cind un adversar declara: „eu nu trec de partea ta”, eu spun calm: „copilul tau deja imi apartine”.

.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s