Noua programa educationala invata copiii ca au dreptul la mincare, imbracaminte, locuinta si un loc de munca

non common core

.
Elevii claselor a 5-a vor invata despre drepturile omului. Credeti ca vor invata din Declaratia de Independenta care arata foarte clar de unde vin aceste drepturi? Nu. Credeti ca vor invata din Constitutie? Nu. De unde credeti ca vor invata? Care organizatie are autoritatea ca sa imparta drepturi incoace si-n colo? Ati ghicit: ONU.

What are human rights, and how do real people and fictional characters respond when those rights are challenged? Students will develop their ability to read and understand complex text as they consider this question. Students will begin to build knowledge about human rights through a close read of the introduction and selected articles of the Universal Declaration of Human Rights (UDHR)

Daca un om are dreptul la un loc de munca, oare inseamna ca statul are responsabilitatea ca sa ofere locuri de munca celor care nu au?

Daca un om are dreptul la un nivel de trai adecvat,adica mincare, imbracaminte, locuinta, ingrijire medicala, servicii sociale, ajutor de somaj, de boala, invaliditate, vaduvie, batrinete, oare inseamna ca statul are responsabilitatea ca sa ofere toate astea unei persoane din leagan si pina la mormint??

Asta invata generatia viitoare de cetateni. Ei nu mai au nici o responsabilitatea asupra propriei vieti, ci trebuie ca statul sa le ofere totul pentru o un nivel de trai adecvat. Si uite asa se nasc dependentii de miine.

America este o tara construita pe ideea ca abilitatile unui om face ca sa aiba succes in viata, folosindu-se de talentele pe care i le-a dat Dumnezeu. El este limitat doar de limitele imaginației sale și de capacitățile proprii. Aici, în America, un copil poate visa sa devina bogat, și, în cazul în care acesta este capabil, el poate face ca visul sa devina realitate.

Dar nu in Ameritopia lui Obama. Asa ceva nu este permis de ONU.

.

Reclame

6 gânduri despre „Noua programa educationala invata copiii ca au dreptul la mincare, imbracaminte, locuinta si un loc de munca

 1. Inca o data dovedesti cat esti de ignoranta. Ideea de contract social iti spune ceva? Statul (si aici inteleg reprezentantii alesi) are obligatia de a oferi unele protectii cetatenilor in schimbul dreptului de a-i reprezenta si a lua decizii in numele lor. Prin urmare, poti sa iti burdusesti camara de pistoale si mitraliere, petru ca daca se isca un razboi si statul nu intervine in mod organizat te-ai fript.

 2. Ma refer ca pare cea mai pregatita tara in fata unui atac, pentru ca aprope toata populatia este pregatita pentru aparare oficial si nu doar grupuri controlate de guvern.

  Cred ca 2nd Amedment e grozav in teritoriul American, mai ales ca este in cultura sa fie educati in aparare. Adica mai bine in cultura decat in programe guvenamentale.

  Sunt de acord cu articolul tau si apreciez atragerea atentiei pe care o faci constant, mai ales pentru cei care se trezesc! Care ar fi lista de drepturi naturale care le vezi de la Dumnezeu?

  • In Elvetia armata este obligatorie, la fel cum a fost si in Romania. Nu stiu insa daca asta o face cea mai pregatita.

   Eu, in general, cind compar o tara ma uit la cit de libera este. Asa cum ai spus, dreptul de aparare este incalcat? Dreptul la libertate intelectuala? Elvetia a aderat si ea la ONU, ceea ce nu o mai face o tara libera.

   Declaratia de Independenta arata foarte simplu care sint drepturile naturale: viata, libertate, dreptul la proprietate si cautarea fericirii.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s