Gindeste ca un nazist. Spune de ce evreii sint rai

Acesta a fost subiectul eseului pe care trebuia sa-l scrie elevii unui liceu din Albany, New York.

Liceenii trebuiau ca sa citeasca si sa vizioneze prapaganda nazista, apoi sa presupuna ca profesorul este un reprezentat nazist si ei trebuiau sa ofere 3 argumente care trebuia sa-l convinga ca si ei sint aparatori ai cauzei naziste.

Mai sint parinti crestini care isi mai trimit copiii la centrele de indoctrinare ale statului???

Aici.

Reclame

9 gânduri despre „Gindeste ca un nazist. Spune de ce evreii sint rai

  1. oare unde se indreapta societatea aceasta in felul acesta?
    cutremurator, asta este o formare a unui caracter care mai pe urma va implini tot ceea ce sfatul lui Dumnezeu a hotarat. Si ca sa va dau un mic exemplu dv, ca asa este, Dumnezeu a mai lucrat asa si in trecut. Aduceti-va aminte de David si de pacatul lui cu BatSeba, si ce i-a promis Dumnezeu ca judecata asupra lui. Stiti ca cel ce avea sa il judece pe David si sa il prigoneasca era din casa lui David, era Absalom. Insa Absalom nu s-a nascut peste noapte ca prigonitor, lui Absalom i-a luat cativa ani ca din caracterul lui de copilas cuminte de casa, sa isi dezvolte un caracter indreptat inspre o singura misiune, si treptat treptat, Absalom avea sa devina unealta numai buna de prigonit a lui David. No tot asa si cu acesti copiii si nu numai, toata lumea intr-o zi o sa se stranga impotriva Israelului ca sa il manance, cum se mananca painea ( Ps 14), avand deja un caracter format.

    • Asa este. Totul se face impotriva crestinilor si poporului sau. La fel a fost si in Germania, oamenii treceau linistiti pe linga lagarele de concentrare, nici nu erau deranjati de ce se intimpla acolo. Asa si in scoli si peste tot se incearca de-sensibilizarea sufletului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s