Germania nu este o tara civilizata

Melissa Busekros a fost furata de guvernul german de la parintii ei pentru ca parintii au decis ca s-o educe acasa. Ea nu este „normala” in definitia statului pentru ca ea nu traieste cum vrea ea, ci asculta de parinti. Nu este „normala” pentru ca isi iubeste parintii si nu colaboreaza cu politia impotriva parintilor ei. De aceea au inchis-o la spitatul de nebuni.

.

.
Asta inseamna atunci cind credem ca societatea trebuie sa ne educe copiii, ca copiii apartin comunitatii si toti sintem responsabili cu cresterea lor.

.

Anunțuri

4 gânduri despre „Germania nu este o tara civilizata

  1. Chestia este veche…are cel putin doi ani insa ramane totusi intrebarea obsesiva : cine-i raspunzator de educatia si cresterea copiilor , statul { care-i vede doar drept viitori contribuabili } sau parintii ? Si o alta intrebare , la fel de obsesiva : de cine trebuie sa asculte un copil { cel putin pana la …” majorat ” } de parinti sau de ” organele statului ” .Vad ca din Germania inca n-au disparut vechile metehne naziste …deoarece primii ce au facut asa ceva au fost nazisti ! Am cautat insa nu prea mult asa incat te rog sa -mi spui si mie daca aceasta familie crestina Busekros este de origine germana sau…. Este foarte important acest fapt deoarece , intr-un fel se comporta Germania cu cetatenii nascuti crescuti acolo , cu radacini adanci in Germania si…cu totul diferit fata de alti cetateni , ce apartin altor popoare si nu de ieri de alaltaieri . Dupa nume….par a nu fi vechi germani asa incat…sa lase frau Merkel si altii ca ea la o parte , discursurile ditirambice referitoare la nivelul de civilizatie german !

  2. Pai nemtii { impropriu spus nemtii fireste }se lauda cu nivelul lor de civilizatie pe toate drumurile , si spun ca nici macar in SUA nu este ordinea si disciplina care este la ei ! Fireste daca ” ordine si disciplina ” inseamna civilizatie pot fi de acord cu ei , n-ai sa vezi un german aruncand pe jos o…hartie cat de mica si pe toate drumurile n-auzi decat :” bitte ” sau „ein shuldeghen ” !Eu cred ca civilizatie inseamna si …liber arbitru al cetateanului nu numai disciplina si ordung…ca la cazarma . De fapt mie unul …atunci cand am fost in vizita la un fost coleg de liceu si bun prieten { pana si asta mi s-a parut schimbat …nu mai era tipul vesel pe care-l cunoscusem in urma cu ….mai bine de 40 de ani !,}in Munchen mi-a stat in gat { iar eu am stat mai mult prin casa fara sa indraznesc sa ies …mai ales ca intr-o plimbare prin oras nimerisem total aiurea tocmai in mijlocul unei manifestatii a turcilor si …vai de mama mea ce era sa patesc !} si m-am jurat ca nu mai dau pe acolo ! Pai din tigan roman …nu m-au scos aia de la polizei ! Noroc ca amicul ce avea vreo 20 de ani de Germanie in buzunar m-a scos urgent si am primit niste …schuldehghen de rigoare insa…Cazarma …o imensa cazarma asta-i Germania ! . O fi SUA { mai ales acum dupa figura de la Boston } o imensa sectie d e police insa…Germania le pune capac . Cat despre educatia copiilor …Pai acea lege ce nu le permite parintilor sa-si educe copii …acasa { house school cum spun americanii } stiam ca-i de prin anii …’30 , adica de pe timpul lui Adolf Hitler…ala de care se laudau germanii ca nu mai exista nici macar in memoria …ierbii ce sa mai vorbim de legile statului ! Pai si SUA …care dupa cum stii a dat jertfe de sange pentru libertatea EUropei si eliberarea Germaniei de un nemernic…SUA , Congresul ala SUA , presa din SUA care este ce-a mai puternica din lume …aia cam ce au avut de spus ? Eu recunosc sincer ca nu sant atat de bazat pe engleza americana pe care-o cunosc { si aia am invatat-o …doar pentru a-l intelege pe Elvis ce spune in cantecele sale } iar traducerile pe care le pot folosii spun cam orice …numai ce trebuie sa inteleg nu ! Am inteles fireste ca s-au facut in America niste proteste dar….frau Cancelar, cred ca-i nesimtita ca toti nemtii de altfel. Scuzati-ma pentru deranj …oricum .Repet postarea este absolut stupefianta …chiar daca-i vorba despre un caz petrecut cu ceva timp in urma .

    • Asa cum spune link-ul ce ti l-am dat, in prezent, in America este o familie de nemti care au fugit din Germania pentru ca au fost prigoniti din cauza ca fac home-school. Li s-a acordat azil politic, dar actuala administratie i-a dat in judecata si vrea ca sa-i deporteze inpoi in Germania. Asta se intimpla AZI! Deci toti mexicanii si arabii au voie sa stea ilegal, dar acesta familie nu are voie sa stea LEGAL, doar pentru ca sint crestini si isi educa copiii acasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s