Fortate ca sa ceara un „sarut lesbian”

Fetele de 13-14 ani a unei scoli din Red Hook, New York, au fost obligate ca sa ceara „un sarut lesbian” de la celelalte colege din clasa, in timpul unei prezentatii despre homosexualitate. Nici macar nu li s-a cerut permisiunea parintilor pentru ca copiii lor sa fie invatati asa ceva.

De ce mai au nevoie parintii, ce mai trebuie ca sa se intimple pina cind parintii se hotarasc ca sa-si retraga copiii din centrele de indoctrinare ale statului???

Aici

Reclame

5 gânduri despre „Fortate ca sa ceara un „sarut lesbian”

 1. Bai frate …ai inebunit subit !!!! Cum se poate asa ceva ??? Pai si …parintii…presa…aia ce au avut de spus …daca au avut ??? Vrei sa spui ca-n scolile din America se practica incurajarea lesbianismului si a …homosexualitatii ?? Pai si aia din KKK …aia ce pazesc ? Aia din Dreapta Extrema Americana …aia ce dracu fac : DORM ??? Nu s-a ajuns la nici un proces …macar de amploarea ” procesului maimutelor ” ???

  • Ah, parintii….pai au facut scandal…dar a 2-a zi le-au trimis inapoi la scoala. Intrebarea mea este: ce trebuie sa se intimple in scoli ca parintii sa-si retraga copiii? De impuscat se impusca, homosexualitatea se promoveaza, se indoctrineaza impotriva valorilor parintilor, etc. Ce mai lipseste??

 2. Nu sunt de acord cu cei care condamna SUA si democratia ei insa astfel de situatii ma fac sa cred ca au dreptate. Cred ca pana si in Romania s-ar fi luat masuri si s-ar fi penalizat responsabilii (comparativ cu rezultatul din SUA: indignarea unor parinti si organizatorii declara ca vor inmulti astfel de „traininguri”)

  • Citeva aspecte:

   – SUA nu este o democratie

   – Ceea ce se intimpla nu este din cauza democratiei. In democratie, majoritatea conduce. Homosexualii nu sint in majoritate ca sa spuna minoritatii ce sa faca. Ceea ce se intimpla este din cauza ca crestinii dorm.

   • In SUA ” crestinii ” nu dorm ci doar nu mai exista sau …au fost pervertiti ! Si mai este o alta varianta …s-au scarbit de ce fac unii pastori de suflete …cazurile de preoti catolici ce au fost acuzati de pedofilie sau de homosexualitate …CU PROBE SI MARTORI cred ca sint motive suficiente pentru ca cineva sa se indeparteze de biserica …fara a parasii credinta in Dumnezeu .Mai este si alta varianta ” de lucru ” ca sa spun asa : acele filme pseudostiintifice avand la baza marturii si probe stiintifice si …uneori palpabile prin care incearca sa se demonstreze faptul ca …de fapt nu suntem creatia lui Dumnezeu ci a unor …extraterestrii…ca suntem un experiment si-si bazeaza afirmatiile chiar pe Biblie . Si alta varianta …oamenii vazand cate nenorociri , cate nedreptati , cata suferinta si moarte este in lume considera ca Dumnezeu i-a parasit si pe cale de consecinta …al parasesc si ei .Este o varianta nu ? Insa este o chichita mica in acest rationament : oamenii uita faptul ca Dumnezeu nu-i paraseste niciodata …chiar daca ei al parasesc sau se dezic de EL ! Si daca aceasta afirmatie o fac eu care ma declar sus si tare drept liber cugetator ….atunci inseamna ca …totusi crestinismul in Romania cel putin…mai are o sansa !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s