Mama teroristilor din Boston nu este binevenita in America

13 gânduri despre „Mama teroristilor din Boston nu este binevenita in America

 1. Cam nimeni nu-i ” binevenit ” in America desii…pe Statuia Libertatii sta scris cu litere mari ca …poate venii oricine doreste libertatea ! De asa ” libertate ” ma pot lipsii cu multa , mare placere !

   • Mi-a spus ca atunci cand a locuit in Loisiana urmandu-si sotul ce era politist pe acolo pe undeva initial , familia lor nu era priivita cu foarte mare prietenie…mai ales ca barbatul ei este un fel de …irlandez iar ea…a avut norocul ca enoriasii bisericii baptiste la care se ducea au fost alaturi de ea altminteri…A fost martora la comportamentul unor americani atunci cand era vorba despre persoane sosite din fosta Yugoslavie sau din Ukraina iar primirea facuta acestora …lasa de dorit . Insa asta se intampla in urma cu …aproape 15 ani , acum de cand locuiesc in Chicago { la periferia orasului ..ce credeai ca locuiesc in vreun building ? }…sant perfecti integrati mai ales ca la cateva case departare de ei locuiesc si multe din rudele sotului plus un var de al meu ce a fost nas de botez al unuia dintre baietii mei . Ti-am mai spus parca : atunci cand …in orice situatie politia da buzna in casa ta { acum fac referire strict la cazul Boston } si-ti impune sa nu-ti parasesti locuinta pe termen nelimitat si asta in America…aia numai libertate nu-i ! No ofence !

   • Nu-i nici un offense. Sint de acord ca libertatea este incalcata atunci cind se întîmplă ce s-a intimplat in Boston. Dar ce poți sa faci atunci cind oamenilor nu le pasa si votează pentru astfel de oameni?

   • Am venit cu loteria de vize, acum 18 ani. S-a meritat pentru ca ai fost mai liber decit in orice tara din Europa. Cu actuala administratie s-au confiscat tot mai multe drepturi, nu stim unde v-a ajunge tara. In ce priveste homeschooling-ul, este o tara unde s-a recunoscut dreptul parintilor de a-si educa copiii.

    Acum insa se duc lupte imense, de miliarde de dolari ca sa se nationalizeze invatamintul si sa fie impus doar un fel de stil de gindire. SUA este intr-o perioada in valea umbrei mortii, daca nu se intoarce cu fata catre El, acolo va ramine.

   • Mersi pentru impartasire. Ce spui se vede si din afara. Adica in trecut parea o varianta buna, insa viitorul pare mai liber in alte parti ale lumii.

    Simt ca este foarte important acum, ca oamenii sa afle adevarul, cum ar fi definitiile reale despre libertate, educatie, etc… si asta mai ales in Romania!

    Asa ca iti multumesc pentru tot ce impartasesti si sper sa putem avea un timp audio prin Skype in care sa puteti spune cam ce ar putea ajuta si pe alti parinti.

   • Islanda este o tara socialista, oferă asigurare medicală nationalizata, invatamintul este nationalizat, deci nu ești liber sa faci homeschool fără ca parintele sa aibă diploma de profesor, iar guvernul impune curiculumul.

    Deci nu vad cum ar fi mai liberă decit America, aici încă nu se cere diploma de profesor parintelui si nici nu impune vreo programa. Programa o alege parintele absolut fără nici o intervenție a guvernului. Încă.

  • @ Cristian Paduraru pentru Cunostiinta Poporului Omule …ai inebunit ? De unde aceasta concluzie ca { eu cel putin } asi locuii in …SUA 😦 ?! Pentru mine SUA este importanta doar pentru ca acolo a trait Elvis Presley si traieste fica mea dar in rest….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s