Ce inseamna „drept natural” in Germania?

Wikipedia defineste dreptul natural ca fiind:

Dreptul natural este o doctrină care se bazează pe credința că există o lege naturală universală, care rezultă din ordinea divină a cosmosului.

Dictionarul juridic defineste dreptul natural astfel:

Notiune proprie gandirii preburgheze si burgheze potrivit careia dreptul pozitiv este precedat de un drept ideal, imuabil si universal fara caracter statal. El isi are originea in natura sau ratiunea umana, in vointa si ratiunea divina.

Legea de Baza a Germaniei ne spune ca:

.
germany law

.
Prima propozitie suna bine. „Grija si cresterea copiilor este dreptul natural al parintilor.” Dar urmeaza cea de-a doua. „Statul trebuie sa-i supravegheze in implinirea acestei datorii.”

Guvernul german intelege prin asta ca are dreptul de a inlatura copiii de parinti daca parintii aleg ca sa-si educe copiii la domiciliu. Statul vede prin asta „esec in indeplinirea datoriei lor”. A avea „grija” inseamna mai mult decit a „supraveghea”. A avea „grija” inseamna si a fi responsabil, preocupat de binele lor, plin de atenție, cu interes, cu afecțiune, diligență și conștiinciozitate.

Deoarece „drepturile naturale” sint date de Dumnezeu, iar statul german supravegheaza implinirea datoriei parintilor de a ingriji si de a creste copiii, statul a devenit dumnezeu. Cum are grija statul german de nevoile copiilor atunci cind ii ia de sub ingrijirea parintilor?? Supravegherea nu este un substitut pentru îngrijire.

Acesta este motivul exact pentru care parintii din America trebuie sa lupte impotriva standardelor nationale numite Common Core. Common Core este mecanismul care inlocuieste statul de drept american cu educatia „globalista” universala,iar legea Americii va fi inlocuita cu cele internationale. SUA este ultimul refugiu al suveranității naționale asupra globalismului. Daca pierdem această luptă, copiii noștri vor fi educați conform Common Core/UNESCO/Gates devenind „cetățeni globali”.

Daca vom pierde aceasta lupta, generatia urmatoare va crede ca statul are dreptul ca sa supravegheze parintii. Exact cum se intimpla azi in Europa.

.

Reclame

2 gânduri despre „Ce inseamna „drept natural” in Germania?

 1. Intradevar e un abuz din partea statului german.
  Dar ce te faci cu parintii nebuni care isi indobitocesc copiii?
  Sa zicem ca eu mi-as invata copilul sa arunce cu pietre, sa bata si sa injure alti copii, sa fure, sa chinuie animalele, etc?
  Nu cumva ar trebui sa intervina cineva ?

  Iar libertatea in SUA e de multe ori pe hartie.

  75 de ani in inchisoare pentru filmarea politistilor. Deci daca filmezi un politist care incalca legea tu esti infractorul.

  • Atunci cind cineva arunca cu pietre si se bate cu cineva din senin, acel cineva încalcă drepturile altei persoane si trebuie pedepsit. Exista deja legi in privința asta.

   Sistemul este corupt in SUA dar asta nu înseamnă ca Constitutia si legile, in general, nu sint bune. Dar încetul cu încetul, libertatea in SUA nu v-a mai fi nici pe hirtie. Si poate ca in curind si in SUA va veni vremea cind copiii vor fi confiscati pentru ca sint educaţi la domiciliu. Dar cel puțin nimeni nu mai poate sa spună ca SUA mai este liberă. Germania insa, împreuna cu Europa, nu a fost niciodată liberă, nu au cunoscut ce înseamnă libertatea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s