Standardele Common Core la engleza

.
Pentru cei care inteleg engleza, aici sint citeva exemple care arata ce se va invata in scoli. Propaganda, schimbari in atitudini, etc. Inginerie sociala.

.

Anunțuri

6 gânduri despre „Standardele Common Core la engleza

 1. this is so unreal!!!! literatura si cititul sunt atit de importante pt copii, ca sa isi dezvolte gindirea! cum sa scoti literatura si sa o inlocuiesti cu ”informational texts” ????

  • Si daca ar fi sa informeze corect, dar incita la „anger” impotriva parintilor, impotriva celor care nu sint de acord cu viziunea socialista. Eu nu stiu ce fac parintii crestini de nu sint interesati de educatia copiilor lor!

   • nu sunt interesati, pt ca habar nu au. sadly, lumea din ziua de azi, a devenit mult prea puturoasa…doamne feri sa pui mina sa te documentezi!!

  • The Screwtape Letters, sau „Scrisorile lui Zgindarila” in romaneste sint renumite. „Scrisoarea” postata de dvs este socanta!! Arata atit de bine ce se intimpla azi, ati avut dreptate ca are iz de profetie. Citeva lucruri care m-au impresionat foarte tare:

   „And. of course, we have contrived that their very language
   should be all smudge and blur; what would be a bribe in someone else’s profession is a lip or a present in theirs.”

   Asa cum descrie mai jos ca au schimbat definitia „democratiei”, tot asa sint lupte mari ca sa se redefineasca totul, in special casatoria. Ceea ce a fost definit ca fiind rau, acum se spune ca e bine.

   Allow no pre-eminence among your subjects. Let no man live who is wiser, or better, or more famous, or even handsomer than the mass. Cut them all down to a level; all slaves, all ciphers, all nobodies.
   All equals.

   Exact asta se urmareste prin standardele educationale date de stat, oriunde in lume. Nici unul sa nu se ridice mai presus de altii. Frightening!!

   Apoi, asta a pus capac:

   All incentives to learn and all penalties for not learning will vanish. The few who might want to learn will be prevented-who are they to overtop their fellows? We shall no longer have to plan and toil to spread imperturbable conceit and incurable ignorance among men. The little vermin themselves will do it for us.
   Of course, this would not follow unless all education became state education. But it will.

   Multumesc pentru lectura, este foarte frustrant ca sa vezi cum toate astea se intimpla in jurul tau si sa nu poti face nimic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s