O americanca spune adevarul puterii

IRS este institutia guvernamentala care este responsabila de colectarea taxelor. Odata cu venirea lui Obama la putere, IRS a primit ordine sa hartuiasca si sa pedepseasca grupurile conservatoare care nu erau de acord cu administratia prezenta, sau cei care pareau ca impiedica promovarea ideologiei marxiste a presedintelui. Aici.

Scadalul devine tot mai mare si mai grav pe masura ce se fac dezvaluiri ale actiunilor ilegale desfasurate de IRS. Aceasta doamna depune marturie in fata Congresului impotriva IRS.

Bine ati venit in Ameritopia!

.

Reclame

6 gânduri despre „O americanca spune adevarul puterii

 1. Mare lucru…sincer sa fiu …n-am prea inteles din discursul doamnei dr.Kenny .Fireste am ascultat cu atentie discursul sau de la Capitol Hill insa , singurul lucru notabil este doar faptul ca …un american , un cetatean american { fireste nu chiar un neica Nimeni 😉 } se poate duce la …Capitol Hill si-si poate spune parerea in mod deschis , si poate critica politica dusa de …guvernanti fara s-o impiedice NIMENI , cel putin in timpul acordat …alea cinci minute . In Romania …nici macar in gluma nu s e poate gandii cineva sa se duca la Parlament si sa -si spuna parerea despre modul in care destinele romanilor sant conduse de guvernanti si mai ales de partidele pe care acestia le reprezinta ! Ca dr. Kenny critica pe democratii lui Obama este de inteles…nu numai republicanii dar si alte „factiuni ” au criticat intotdeauna masurile luate de democrati …indiferent care au fost acestea insa…dansa reprezinta totusi o grupare politica puternica si nu un ONG oarecare .IRS-ul asta este echivalentul ANAF-ului din Romania ? Atunci te intreb …ceea ce „se plange ” doamna respectiva, ca se intampla in SUA …este vorba despre acel scandal { deocamdata mocnit dupa cum am inteles } care spuneai matale ca este diferit de Wathergates cand Nixon si-a dat demisia ?Si pentru ce spuneai atunci ca Wathergates n-a avut victime umane iar acest scandal cu IRS …are victime ?Victime in ce sens ?Cat despre ceea ce spunea doamna dr. Kenny…chestia cu ” Vox populi vox Dei”….a devenit de multa vreme doar un … vechi percept latin si nici macar in America nu mai este luat in seama ! Cel putin asa percep eu lucrurile de aici din Romania .

  • Sint mai multe scandaluri in administratia Obama 🙂

   Nu, Watergate nu are legatura cu IRS-ul ci cu ce s-a intimplat in Bengazi. In Watergate nu a murit nimeni, in Bengazi au murit 4 americani. Asta e diferenta.

   IRS-ul a hartuit grupurile si oamenii care vorbeau impotriva administratiei. Acum se aduna dovezi impotriva IRS de catre Congress, iar aceasta femeie este una din „martori”. Lucrurirle astea se intimpla de cind a fost ales Obama, nimeni nu i-a ascultat pina acum…dar acum s-a dat totul pe fata si se fac astfel de „marturii” pentru a stringe dovezi.

   • Bun si-n cazul fericit in care se vor strange dovezi…ce se va intampla ? Clinton a facut sperjur in fata aceluiasi Congres si…a dus mandatul pana la final ! Te intrebam despre watergate deoarece atunci administratia Nixon a avut curajul , a avut onoarea sa recunoasca faptele si mai mult decat atat: Nixon a demisionat rapid ! Mai exista in toata istoria Statelor Unite un presedinte care sa fi demisionat in urma unor…dezvaluiri , asa precum Nixon ? te intreb pe tine deoarece …stiu ca te pricepi la chestii din astea 😉 No offence !

   • Nu stiu ce se va intimpla, toata lumea este curioasa daca cineva va merge la inchisoare. Oricum, Obama a inaintat-o in grad pe doamna vinovata si a pus-o ca sa controleze domeniul asigurarii medicale. Adica daca ai nevoie de o operatie dar esti impotriva lui Obama, ai sanse ca sa nu ti se aprobe operatia.

    Da, Nixon a avut decenta ca sa demisioneze, singurul dintre toti presedintii. Obama nu are aceasta demnitate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s