Americanii nu pot avea arme, dar canibalii astia da??

glenn beck

DA-ti click pe poza, veti vedea ce se intimpla cu infidelii!!

Reclame

12 gânduri despre „Americanii nu pot avea arme, dar canibalii astia da??

 1. Lasa frate draga ca au americanii arme sa dea la jumatate din omenire si tot le ramane suficient si pentru self protection’s ! Daca si voi va plangeti ca n-aveti arme …. Despre video…pai acolo era vorba despre SIria si cel ce era filmat taind o bucata dintr-un cadavru de unde stie ala ca era insurgent si nu era din trupele lui Assad ? Cat despre turbatii astia de musulmani stai linistita ca aceste obiceiuri , de a manca din carnea dusmanilor rapusi , este impamantenit la ei de mii de ani nu de zilele trecute ! Nu vor cetatenii americani ca SUA sa ajute rebelii sirieni cu arme si munitie…pai unii au deja experienta Afganistanului pe care tot SUA l-a inarmat , si i-a instruit pe insurgentii ce lupatau impotriva rusilor iar apoi …au intors armele impotriva americanilor cand le era astora lumea mai draga .

   • Ha,ha, ha, ha, ha …..:-) cand va ajunge sa faca asta….va fi deja impaiat draga Cristina ! Iar acei ” teroristi ” din Siria ….chiar nu vrei sa intelegi ca acolo sant TREI tabere care se bat intre ele …ca acolo este un razboi civil , razboi in care unii lupta cu arma in mana pentru a-l debarca pe Presedintele Assad iar altii , trupele militare { oficiale si bine platite }nu fac altceva decat sa-si castige cinstit banii aparandu-l pe acesta si regimul lui ?Si te rog …nu uita „temeos danaos”…pai ce crezi ca Obama ” da ” arme Siriei { nu conteaza carei parti } asa pe moca ? Sa fim seriosi !

   • O va face, ocolind legea, dar nu este singur. Democratii vor acelasi lucru. Deci unde-i unul nu-i putere….

    Vorba lui SArah Palin, trebuie sa-l lasam pe Allahsa-i sorteze in Siria….nu ca noi sa le trimitem arme.

 2. Inainte s-o faca ” ocolind legea ” precis ca va avea de facut vreun drum prin Dallas , pe unde ajungand in dreptul unui depozit de carti….Ce dracu nu s-o mai gasii in tot Texasul ala nici un singur Lee Harvrey Osvald sau macar un Jack Ruby 😉 ori n-or mai avea texanii depozite de carti vechi 😉 ? Parca m-asi mira sa inghita tocmai ei galusca asta . Mai repede starnesc al doilea razboi de secesiune decat sa renunte la arme !

   • John Biden n-a fost contracandidatul lui Obama din partea republicanilor ? Privind si ascultand video-ul am inteles ca inclusiv senatorul McCane veteran al interventiei „politienesti ” a SUA in Coreea si al Vietnamului ar fi de acord cu inasprirea legii ce se refera la acel Amendament ce stipuleaza dreptul fiecarui american de a avea arma si cu ideea lui Obama de a confisca armele aflate in posesia populatiei SUA insa , acesta parca n-ar fi de acord nici cu vanzarea de arme catre „rebelii ” din SIria . Poate ca si-a invatat lectia Afganistanului mr. Mcane .

   • Daca Biden este vice-presedintele, cum ar fi putut sa fie contracandidatul lui Obama?? Cine isi pune vice-presedinte pe cineva din tabara adversa?? Nu, Biden toata viata lui a fost democrat! SI ce conteaza ce zice McCain??

 3. Pai dupa cate stiu si McCaine a fost la un anume moment in cursa pentru Casa Alba . Cine-si pune vice-presedinte pe cineva din tabara adversa ? Un tip inteligent ala -si pune pe cineva din tabara adversa …asta insemnand manipulare ! . Acum lasand la o parte chestia cu americanii si armele lor . Daca eu n-am dreptul de a fi „propietar ” al unei arme { de preferinta un AK 47 inbunatatit } aici in Romania …sa n-aiba nici aia din America dreptul …sa moara si capra lor !!! Vreau sa te intreb , cei cu chestia asta de-o propune Obama si care am inteles ca ar fi fost deja aprobata de Congres : interzicerea avortului daca sarcina are deja 10 saptamani ? Daca acea sarcina s-a produs in urma unui viol sau acea sarcina apare la o femeie ce se drogheaza , eventual produsul de conceptie este ca urmare a relatiilor sexuale a unor parinti drogati , alchoolici sau bolnavi de diferite boli, inclusiv ADIS …atunci ce se intampla ? Femeia respectiva va fi obligata sa duca sarcina la termen ? Astia de la CNN …zic ei ceva , ceva insa …mie-mi este ceva mai greu sa traduc instant si sa si inteleg ce spun aia …mai ales ca-i cate unul de zici ca are prune in gura cand vorbeste !Ce vrei daca asta-i singurul „canal ” de stiri din USA de care dispun ?

  • Nu, in America, presedintele isi alege vicele din partidul lui, nu din opozitie.

   Obama nu propune asa ceva si nici nu v-a semna daca se propune asa ceva. Camera Deputatilor a propus ca sa nu se mai faca avort dupa 20 de saptamini, dar senatul si presedintele nu vor accepta asa ceva, ei sint pentru avort pina in ziua nasterii,…si dupa.

   Doar pentru ca Europa incalca drepturile omului, eu nu vreau ca statul american sa faca la fel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s