Explicatii despre programul de nationalizare a invatamintului de catre administratia Obama

42 de gânduri despre „Explicatii despre programul de nationalizare a invatamintului de catre administratia Obama

  1. Sarutari de maini stimata doamna si sora…in Domnul ! Nu ma intereseaza chiar de loc subiectul respectiv ! Ce-mi pasa mie de ” programul de nationalizare al invatamantului ” din SUA ?! Doresc insa sa va deranjez cu o mica nelamurire pe care-o am referitoare la ….functia de Presedinte al United States of America . Aceasta functie poate fi ” pasata ” de presedintele in functie { oricum s-ar numii acesta si orice culoare politica sau …de alta ” natura ” o poate avea } …cui doreste acesta ? O figura de acest gen este …legala , este constitutionala ? Nu de alta dar…asa se facea mai zilele trecute vorbire la un post de televiziune din Romania in cadrul unui promo , la emisiunea ce urma sa aiba ca invitat pe Ben Carson si se spunea in promo-ul respectiv ca : acesta este ” sustinut ” de Barrac Housein Obama in calitate de viitor Presedinte al SUA . Chiar ….cati dintre americani au auzit de numele acesta si de realizarile sale … si eventual cati l-ar dorii presedinte dupa ce Obama va fi nevoit sa se retraga el si familia sa din gradina Casei Albe ? Eu sincer sa fiu , chiar n-am urmarit emisiunea respectiva { desii aveam posibilitatea s-o fac …inclusiv pe NET } deoarece …atunci cand se face risipa de material promotional pentru a face ca cineva sa fie atent si sa urmareasca neaaparat acel material , devin si circumspect { adica consider ca …inclusiv promo-ul respectiv este o manipulare } si reticent si procedez in consecinta : ma duc la culcare deoarece si incercarea de manipulare dovedita si mai ales mancatoria de …rahat ma face sa simt brusc nevoia unui somn…de lunga durata . De aceea va rog sa-mi luminati dumneavoastra nestiinta sau lipsa de informare stimata Cristina .Pentru asta …. multumiri amicale din Romania !

  2. Ei, ar trebui sa va pese de programul de programul de nationalizare al educatiei, pentru ca aceasta generatie, educata socialist este viitorul de miine. Iar cind nebuni din astia ajung la putere….cam vedeti unde se ajunge.

    Nu, functia de presedinte nu poate fi „pasata” de presedinte nimanui. Insa m-ati facut curioasa. Imi puteti da si mie link-ul respectiv unde spune de Carson fiind sustinut de Obama? Vreau sa aud si eu cu ochii mei acest lucru 😉 Nu de alta, dar cei 2 sint in tabere total opuse.

    • Nu ma pricep sa dau linckuri spre rusinea mea insa…este vorba despre o emisiune a lui Mihai Gadea sau mai precis despre promo-ul la aceasta emisiune interviu cu domnul Ben Carson . Amicul nostru comun ” Motanul Incaltat ” cred ca este infinit mai in tema decat mine si va poate lamurii mai bine despre ce-i vorba .Oricum va multumesc ca mi-ati raspuns la intrebare , in acest fel ajutandu-ma sa inteleg ca …nu chiar tot ce ” zboara se si manaca ” { desii o stiam suficient d e bine } si ca : IN SUA NICIODATA , NIMENI , NU VA PUTEA ” LASA ” FUNCTIA DE PRESEDINTE CUI I SE NAZARE , SAU CA ….ASA DORESTE EL SI PARTIDUL CE-L SUSTINE ,INDIFERENT CINE-I ACESTA , SAU CINE-I CEL CARUIA DORESTE SA-I ” LASE ” FUNCTIA RESPECTIVA !!! Nu s-a blocat caps lock-ul stati linistita !

  3. Doamna Cristina ….eu am vorbit foarte clar : promo-ul emisiunii !!! Amicul nostru comun Motanul Incaltat , probabil ca n-a inteles bine ceea ce al rugasem eu sa caute { avand in vedere experienta sa in domeniu , mult suprerioara celei pe care o clamez eu ….despre abilitatile mele in materie de cautare de informatii pe NET } sau exprimarea mea n-a fost foarte precisa . fireste insa ca dumneata avand acum link-ul la emisiune vei reusii sa gasesti si acel promo despre care vorbeam …ca altfel nu stateam sa va deranjez cu intrebari ….copilaresti pur si simplu !

    • Asta ma duce cu gandul la faptul ca si fetele sale au fost invatate sa faca sex { la negrii o chestie din asta … nici nu m-ar mira } inca de la gradinita , deoarece logic vorbind…au urmat acelasi sistem educational ” patronat ” azi de tatal lor , nu ?!?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s