Karl Marx, presedintele Americii

.
Atit sint de indoctrinati americanii ca semneaza o petitie ca Karl Marx sa devina presedintele Americii, pentru ca lui Obama ii place asa de mult de el. Fain, nu?

13 gânduri despre „Karl Marx, presedintele Americii

   • Totusi, e ciudat ca oamenii nu intreaba. Adica semneaza asa niste liste fara macar sa intrebe cine e Karl Marx. Eu inteleg ca s-ar putea sa nu stii, dar poti sa intrebi. Pai, asa daca ii trece unuia prin cap sa faca un sondaj, punand intrebari asa pe strada, daca americanii vor comunismul, cine stie la ce procente se va ajunge, fara ca oamenii sa stie ce-i aia, ce-i comunismul…

   • Pai asa au fost conditionati, ca sa nu gindeasca. Stai sa vezi ce indoctrinare e in noile manuale de cind s-a nationalizat invatamintul! Si putinul care-l gindesc va disparea….

 1. Asta inseamna indoctrinare dupa parerea dumitale ? Asta-i lipsa de cultura si nimic altceva ! Ce stiu eu { fireste ca stiu de la altii sau de prin filmele de profil , ” Candidatul ” cu Robert Redford sau „Taxi Driver ” cu Robert de Niro si Judie Foster fiind doar doua dintre aceastea } despre americani este ca de regula pun intrebari asupra celui al carui nume le este propus , in vederea unei alegeri intr-o functie atat de importanta cum ar fi cea de presedinte , iar intrebarile lor nu sint dintre cele mai comode , nici chiar pentru un eventual candidat , dar pentru cei ce fac campania in numele lui !!! Si nu pot fi d e acord cu dumneata in raspunsul pe care-l dai amicului nostru comun „motanului incaltat ” , chestia aia cu ” au fost conditionati sa nu gandeasca „, mi se pare …cel putin infantila mai ales din partea cuiva care ….traieste in SUA …chiar daca este vorba despre America lui Barrac Housein Obama 😉 ! Nici macar oamenii primordiali , Adam si Eva , nici macar ei n-au fost ” conditionati ca sa nu gandeasca „…au facut c e au facut …din curiozitate si dupa ce au privit , au vazut , si le-a placut ceea ce au vazut , au facut gestul fatal pentru ei si pentru ” urmasii ” lor , in veacul vecilor si cu atat mai putin se poate afirma asa ceva pentru oamenii zilelor noastre si …mai ales pentru oamenii ce traiesc in SUA …chiar daca -i vorba {asa cum am mai spus ceva mai inainte } , despre SUA lui ….Obama 😦 !

  • Inteleg raspunsul dvs. Mai ales ca stati in Romania. Este indoctrinare pentru ca scoala nu numai ca nu i-a invatat cine e Marx, dar i-a dresat ca sa nu gindeasca fara aprobare. Filmele sint una, ce se intimpla e alta….

   • Stiu si singur faptul ca ” filmele sint una, ce se intampla e alta ” ! 😦 Am facut referire la a ceste doua titluri d e film pentru a-mi sustine punctul de vedere , ideea , referitoare la americanii ce pun intrebari , de regula incomode , si candidatului dar si staff-ului de campanie al respectivului candidat pentru presedentie …. credeam ca m-am facut inteles mai bine in acest mod . Este adevarat ca „stau in Romania ” insa…si cand am vizitat Italia { la invitatia unor amici ce au cam aceleasi idei anarhiste ca si mine …. de fapt la invitatia unui grup neonazist } …..am observat ca aia din Italia …stiau cu mare precizie cine-i Lenin , Karl Marx , Che Guevara sau …Ho She Min si mai ales cu ce s-a ocupat in timpul vietii , si deci niciodata nu i-ar fi dat cuiva semnatura pentru sustinerea candidaturii acestora la Presedentia Italiei … asta spre deosebire de unii dintre cetatenii americani atat de bine informati , atat de bine scoliti { majoriatea au sau daca n-au ….sint disperati sa fie absolventi de colegiu } asta spre d eosebire de noi europenii 😉 mai inapoiati din punct de vedere cultural 😦 ! No offence stimata doamna Cristina si …. sora mea in Domnul !

   • Nu-i nici un offense. Doar faptul ca s-a menționat ca Obama ar fi de acord cu Marx a fost de ajuns ca sa nu pună sub semnul întrebării cine e si ce a făcut Marx. Dacă se studia in scoli ideologia lui Marx, dacă se arata adevarata fata a marxismului….

   • Pacat ca a dat coltu’ Ossama Bin Laden ca musulmanu’ asta de Housein Obama ….merg la pariu c-ar fi fost d e acord si cu parerile acestuia !!!

 2. Mai Cristina , ma crezi sau nu dar , vizionez a zecea oara filmuletul !!!!!! Am ras cu lacrimi si cred ca ar fi al dracului d e potrivit pentru acea emisiune „Just for Laughs ” pe care o aveti voi pe acolo , sau macar pentru ” Candid Camera „. Prin anii ….’97 -’99 exista si pe la noi un tip numit Viorel Gaita ce facea ” glume ” de acest gen { aia cu ” generalui Store „- General’s Store, magazinele acelea d e pe la voi sau , cea cu farsa facuta Ministrului Justitiei { !!!!!!! 😦 } de la acea data , Mircea Ionescu Quitus fiind de notorietate publica desii….multi au uitat prea repede asi spune } insa nici macar ala nu si-a permis sa mearga cu ” gluma ” pana acolo incat sa scoata la iveala incultura sau prostia drept evidente palpabile : in cel mai bun caz si-ar fi luat niscai injuratori neaos romanesti si ….nu cred ca mama sau neamurile sale pana la a seaptea generatie in urma , ar fi fost prea multumite de alimentarea frigiderelor cu ” carne 😉 …de cea mai buna calitate !!! Doar trei persoane {!!!} au facut haz d e ” gluma ” lui Mark Dice { culmea ca doar una era tanara si doi varstnici } insa asta ma duce cu gandul la ceea c e te intrebam mai zilele trecute , respectiv despre Ben Carson MD . Cu astfel de „alegatori” cu-‘n astfel d e ” electorat „{ l-am urmarit foarte atent mai ales pe acel latino , ala cu copilul in brate } ….tare mi-este teama ca Barrac Housein Obama , chiar isi va putea impune ideile in fata Congresului fara sa aibe mari probleme ! Si cand ma gandesc ca acesti tipi , aia ce au raspuns pozitiv cererii lui DIce, ar fi foarte respectati in Europa , si-n special in Romania doar fiindca sint …Americani 😦 !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s