Obama este un mincinos imputit!

Ca sa-si vinda planul socialist cu privire la asigurarea medicala, presedintele Obama a promis ca daca iti place doctorul, vei avea posibilitatea sa-l pastrezi. A promis ca daca iti place planul de asigurare al sanatatii, vei avea posibilitatea sa-l pastrezi. Dovada:

.

.
Minciuna gogonata? Normal ca da. Dictatorii si tiranii ajung la putere prin minciuna si furt!

.
Casa Alba a recunoscut ca a fost o minciuna:

.

.
Pina in prezent, peste 2 milioane de oameni si-au pierdut asigurarea medicala din cauza legii Obamacare. AICI.

Si stiti care este o nesimtire si mai mare? Ca administratia Obama a stiut despre acest lucru, au intentionat sa faca acest lucru!! Cu buna stiinta au facut ca oamenii sa isi piarda asigurarea medicala privata pentru ca sa accepte gunoiul oferit de guvern. Oamenii liberi si independenti sint o amenințare la promovarea socialismului!! GUNOI!!

.

Reclame

23 de gânduri despre „Obama este un mincinos imputit!

   • Cum sa nu fie bine? Si chestia cu spionatul, si restul ce se intimpla….general welfare. Radicalii aia de Tea Party nu stau in linie dreapta si nu accepta!! Nenorocitii, cum isi permit ca sa comenteze in fata lui Obama! Ce tupeu, draga!

   • Cum sa fie abuzuri? Nu scrie in Constitutie „general welfare”?? Pai toate sint facute pentru binele general.

    Cum sa nu spui asa ceva, altfel de ce ii mai numesti radicali?

   • Eu spun ca Libertatea e buna, foarte buna! 🙂
    N-am spus ca sunt bune socialismul, comunismul, nazismul…Dar in momentul in care nu mai exista Democratie, atunci se manifesta totalitarismul sub o forma sau alta, deci nu se mai poate manifesta Libertatea.

   • Care democratie? Aia cu tirania majoritatii?? Ah, da, aia da tare multa libertate….la unii. Democratia si libertatea nu sint acelasi lucru. Acum in SUA e democratie, ca majoritatea l-a ales pe mincinosul asta si uite ce se intimpla. La ASTA duce democratia. No, thanks. Eu vreau libertate.

   • Din cauza asta exista si competitie politica, lucru foarte important!

    Insa stii ce ma frapeaza pe mine? Eu nu inteleg de ce admin. Obama nu s-a focalizat inainte de toate pe combaterea somajului pentru ca actualmente in SUA somajul e totusi destul de ridicat. Chiar daca a inregistrat o scadere in ultimii ani, a ramas la cote ridicate. In schimb s-a ocupat foarte mult de Obamacare, ca acuma… sa se faca de ras!! Ca sa fiu sincer, eu cred ca nu si-a fixat foarte bine prioritatile…

   • Ce conteaza?? Radicalii aia de Tea Party, aripa aia radicala, tin captivi pe cei care vor sa ne ofere general welfare. De aia trebuia sa se ocupe mai intii. Oh, wait, deja s-a ocupat!

   • Si asta a fost o mare prostie din partea Democratilor. Un ciudat exces de zel, cand ar fi trebuit sa se ocupe de ceea ce cu adevarat trebuie! Or, crearea de locuri de munca ar fi trebuit sa fie prioritara. Apoi… putea sa se ocupe si de Obamacare. Mai ales ca Obama are doua mandate (este la al doilea mandat)…Deci timp ar fi avut si pentru Obamacare…

 1. Cristina vorbeste ironic,pe alocuri, bineinteles ca nu sunt bune socialismul, comunismul, nazismul, etc. 🙂
  asta cu Obamacare se vedea venind de la o posta…(desigur pt cine avea ochi sa vada si nu astepta free stuff de la guvern, pe ideea „pica para malaiata,in gura lu’ natafleata”. )

 2. Pingback: Problema clasei de mijloc | tudorvisanmiu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s