Indoctrinare in scolile din America

pearson2

.
America este un tip de democratie? Asta este cea mai mare minciuna. America nu a fost formata ca o democratie. Democratia este pasul catre totalitarism.

.
pearson3

.
Copiii sint indoctrinati sa creada ca colonistilor nu le-a placut sa plateasca bani Marii Britanii si au dorit ca sa-si faca propriul guvern. De aia s-au luptat in Razboiul de Independenta. Cea mai simpla cautare dovedeste ca acest lucru nu este adevarat.

.
pearson4

.
Americanii si-au format propriul guvern pentru ca pescarii si fermierii au avut propriile nevoi care trebuiau rezolvate.

.
pearson5

.
Copiii invata ca scopul Constitutiei este sa arate cum se alege presedintele si congresul. Nicidecum ca sa arate limitele guvernului. Oare de ce? Pentru ca copiii sa nu stie ca guvernul are limite si acestia sa nu se opuna cind guvernul face ce vrea. (Asa cum face marxistul Obama)

.
pearson6

.
Parte din rolul presedintelui este de a asculta la parereile oamenilor. De ce nu dau si articolul din COnstitutie care spune asa ceva? Pentru ca nu exista!

.
pearson7

.
Copiilor li se spune ca astazi INCA traim conform Constitutiei si ca SUA INCA este o democratie. NU, SUA nu a fost democratie si NU, nu traim conform Constitutiei. De asemenea, copiii invata ca cei care traiesc intr-o democratie au drepturi si libertati. Nu li se spune ca intr-o democratie, drepturile minoritatilor sint incalcate. Apoi numai oamenii care traiesc intr-o democratie au drepturi? Oamenii care traiesc intr-o tara socialista/comunista nu au drepturi? Nu li se spune oare ca drepturile sint date de un guvern, ceea ce este o minciuna??

.
Atita timp cit oamenii cred ca America este o democratie, aceasta va ramine pe drumul spre socialism. Ceea ce nu este greu de vazut incotro se indreapta America.

Reclame

3 gânduri despre „Indoctrinare in scolile din America

  1. Sti ce-i rau ? Nu faptul ca ,” copiilor li s e spune ca SUA este o democratie ” ci faptul ca miliardelor de oameni ce locuiesc pe aceasta planeta …li s e spune iar ei cred , acelasi lucru ! Trebuia neaaparat sa vina cineva din interiorul SUA care satul de minciuna si neadevar sa-si strige revolta ,pentru ca noi cei din afara Americii sa aflam acest lucru !!! Poate ca da . Draga Cristina , faci o serioasa concurenta acelui duh ce-l reprezenta pe tatal lui Hamlet . ” Ceva e putred in al…..Americii stat ” !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s