Tiranie in America

.
Milioane de oameni isi pierd asigurarea medicala din cauza planului marxist Obamacare si inca mai multe milioane ii vor urma. Inca nu se cunosc toate ramificatiile legii si toate consecintele acestui plan. Companiile de asigurare au fost amenintate de catre Casa Alba ca daca spun ceva rau despre Obamacare vor fi pedepsiti.

In ce tara libera se intimpla asa ceva?

Un avocat federal avertizează ca mesaje negative la adresa islamului puse pe retelele sociale mass-media ar putea sa iti rezerve o celula la inchisoare. Aici. Nu am auzit nimic despre faptul ca cineva sa fie amenintat cu inchisoarea daca pune mesaje anti-crestine pe Facebook. Dreptul la „free speech” este doar pentru musulmani, dar nu si pentru altii?

In ce tara libera se intimpla asa ceva?

Dar nu este de mirare, pentru ca America este o tara islamica. Ce? Nu ati stiut asta? Consilierul Marxistului Obama de la Departamentul de Securitate Internă Mohamed Elibiary a declarat: „America este o țară islamică, cu o Constitutie compatibila cu islamul.”

.
islam

.
Elibiary, la fel ca toti islamiștii, promoveaza învățăturile unui pedofil. Constitutia compatibila cu islamul?? Serios? Cine este mentionat la sfirsitul Constitutiei? La cine se refera cind spune „Anul Domnului nostru”?? La Mohamed? La Allah? Nu, e Fiul lui Dumnezeu Cel înviat, Domnul Isus Hristos. Profetul vostru este mort și Dumnezeul vostru, Allah, este o minciuna!

Parintii fondatori ai Americii au luptat primul razboi impotriva terorismului pe timpul lui Thomas Jefferson. Veteranii nostri au luptat impotriva simpatizanților comunisti și marxiști în ambele războaie mondiale și Vietnam, cum se vede ca se gasesc în administrația Obama. Acum, cei care cred in acesta „religie” fascista, care se bazează pe învățăturile unui pedofil posedat de demoni vin sa transforme America intr-o tara islamica?

.
In ce tara libera se intimpla asa ceva?

.

4 gânduri despre „Tiranie in America

  1. Este posibil ca aceste dezvaluiri sa aduca o schimbare radicala si ceva mai rapida ….la Withe House cel putin ?Sa-nteleg ca pana la urma islamistii au cucerit puncte forte chiar in media americana sau in justitie ? Asta nu poate insemna o interventie in forta a Garzii Republicane , a US Army si deci un viitor razboi civil ? Dupa mine faptul de a incalca in mod flagrant Constitutia al acestui Obama si al ” democratilor ” din jurul sau este un motiv suficient de solid pentru actiuni armate fie ale populatiei fie ale ….”garantilor ” Constitutiei : US Army , Garda Nationala si Police Force . Ce zici , este posibil sa se intample in sfarsit ceva care sa-i scuture din temelii pe aia din dealul Capitolilui ?

    • Nu stiu ce o sa se intimple, la timpul potrivit le vom vedea pe toate. Deocamdata eu doar le observ si le mentionez. Chiar daca unii sint deranjati ca vorbesc de rau pe marxisti si pe musulmani.

      • Inseamna ca esti in pom si pomu-n aer avand in vedere ce fac tipii de la NCA 😉 ! Oare si-n cazul dumitale Obama va iesii sa declare public ca ” n-a stiut nimic ” ? Cu legea asta a ” national security ” parca vad ca vom ” conversa ” … via Guantanamo 😉 🙂 . Doamne fereste dar…mai sti ” minunea ” ? 😦 Nici pe aia d e la Tea Party nu-i mai simpatizezi asa incat ajutor in caz de ” ceva „…. probabil ca doar bunul Dumnezeu va mai fi in masura s-o faca .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s