Musafiri?

Am avut vizitatori de la Parlamentul European din Belgia si de la Consiliul European din Franta. Ma intreb cu ce scop? Cercetare? Sau cineva de pe acolo incearca sa omoare timpul?

.
musafiri

.
musafiri1

Anunțuri

8 gânduri despre „Musafiri?

 1. Inseamna ca e interesant blogul! 🙂 Ai comentat si la mine pe blog, or la mine cred ca se uita si europarlamentari intrucat si eu am comentat pe blogurile lor, doar dialogam! 🙂 Si apoi e vorba de Consiliul Europei, nu de Consiliul European, unde participa sefi de state si guverne. Invita-i sa si comenteze pe blogul tau, ca sa le stii si parerea despre subiectele abordate de tine!

  • Uite, sa-ti spun ceva… Numai sa nu te superi pe mine… Sa stii ca in Europa (deci vorbesc de Europa, nu de Romania) idei de genul celor pe care le ai tu au o mare sansa de a parea extremiste. Poate ca aceasta perceptie este una gresita… Nemtii, suedezii, daca nu ma insel, au o adevarata fobie fata de homeschooling, desi forma asta se practica in tari dezvoltate… Lor le este pur si simplu frica de faptul ca prin homeschooling se poate introduce in societate extremismul religios. Cat de intemeiata este parerea asta a lor, te las pe tine sa apreciezi…

   • Ideile pe care am ajuns sa mi le însușesc sint extremiste si in Europa si in România. Dar asta este de așteptat. Europa nu a cunoscut niciodată libertatea fata de guvern si nu știe sa își ducă propriile responsabilitati la îndeplinire. Cu siguranță asa gindeam si eu daca încă eram in tara. Asa ca înțeleg. Ceea ce nu înțeleg este faptul ca nici nu sint dispusi sa analizeze si alta varianta. Mulți nu sint nici măcar sa afle adevarul. Ca si cum vor sa fie ignoranti. Asta nu înțeleg.

   • Da, dar sa stii ca acum e la ordinea zilei o alta chestiune aparuta, cel putin dupa cum mi se pare mie, cu precadere in Europa de Vest si, dupa parerea mea, intretinuta nu numai de criza, deci de o situatie economica precara, dar si politic de catre crestin-democrati si conservatori, dupa care vad ca se iau si socialistii din Franta si Belgia, fara a fi ei „protagonistii”, ca sa zic asa, acestei „piese”. Fenomenul asta, „piesa” cum i-am zis eu, se numeste euroscepticism si incepe sa ingrijoreze destul de tare, pentru ca partide eurosceptice („protagonistii”) ar putea ajunge in Parlamentul European, intr-o proportie destul de ridicata. Probabil ca si din cauza asta „sensibilitatea” unora e ridicata…

   • Nu e vorba de sensibilitate, ci de atitudine. Nu se vrea sa se cunoască adevarul. Nici înainte de criza nu era altfel, nici in ultima suta de ani nu era altfel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s