Republica Weimar?

Statele Maryland si Connecticut au dat o lege unde toti detinatorii de arme trebuie sa-si inregistreze armele la stat. Ca niste oi, oamenii s-au aliniat la incalcarea drepturilor:

.
guns

.
O priveliste dezgustatoare. Cine nu cunoaste istoria…??

1. Inregistrare
2. Confiscare
3. Executii

.

Anunțuri

4 gânduri despre „Republica Weimar?

 1. Chestia aia -i pe bune ?????????????????? Au inebunit americanii ? Bine , bine asta-i valabila pentru aia din Maryland si Connecticut dar aia din….Texas sau Arizona bunaoara …aia crezi ca vor proceda la fel ca oile alea din Maryland ? Pai s-ar rasucii in groapa …William Booney !

   • Intrebare : presupunand ca unele state nu vor dorii sa respecte hotararile respective , hotarari ce vin direct sau cel putin sugerate de Casa Alba , deoarece nu sant atat d e naiv incat sa pot crede ca niste guvernatori ai unor state din USA iau hotarari cu efect de lege de capul lor …presupunand ca nu vor dorii ca detinatorii de arme sa se prezinte cu ele la Police si sa faca …ce fac aia din Maryland ….ce s e poate intampla ? Stiu ca texanii cel putin , tin foarte mult la acest DREPT al lor pe care-l considera inalienabil si anume Dreptul de a detine arme { oricate si de orice fel } ce este stipulat foarte clar in Amendamentul al doilea deci daca Texasul si nu numai { ca mai sant suficiente state in federatia americana ce considera acel amendament drept piatra unghiulara a insasi democratiei americane } , vor face opinie separata ce se poate intampla ? Am discutat si cu ginerele meu si acesta este cam de acord cu ceea c e fac aia din Maryland dar…tipul fiind policeman…este d e inteles sa aiba o astfel de parere deci te intreb pe dumneata care nu faci parte din sistem…vor inghitii texanii galusca sau al vor invita pe Obama la o ” plimbare ” prin Dallas 😉 deoarece stiu ca acel depozit de carte inca n-a fost desfiintat ?

   • Eu sper ca unele state sa respecte COnstitutia si sa nu ceara astfel de lucruri. Eu l-as intreba pe ginerele dvs sa-mi arate unde in COnstitutie are guvernul voie sa faca asa ceva??

    Normal ca nu toti oamenii vor respecta aceasta lege neconstitutionala, si probabil va iesi cu morti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s