Dr. Albert Mohler si ONU?

Dr. Albert Mohler este foarte cunoscut printre crestinii evanghelici, in special printre baptisti. Dr. Mohler este presedintele The Southern Baptist Theological Seminary, membru al Consiliului de Administrație al organizatiei Focus on the Family, precum si Founding Fellow al Research Institute of The Ethics and Religious Liberty Commission (ERLC). ERLC este organizatia pentru diplomatie publica a Conventiei Baptiste de Sud. De ce sint importante aceste informatii?

ERLC precum si Focus on the family sint ONG-uri care sint in parteneriat cu ONU. Si de ce este atit de important acest lucru? Ca sa apartii de ONU sub forma de ONG trebuie sa aderi la Rezolutia ONU. Care sint criteriile cerute de ONU ca ONG-urile sa primeasca statutul de parteneriat? Pai sa vedem:

– Obiectivele și scopurile organizației trebuie să fie în conformitate cu spiritul, scopurile și principiile Cartei Națiunilor Unite.

– Organizația se angajează să sprijine activitatea Organizației Națiunilor Unite și pentru a promova cunoașterea principiilor și a activităților sale

– Organizațiile pot fi admise cu condiția ca acestea să poată demonstra că programul lor de lucru este in relevanță directă cu obiectivele și scopurile Organizației Națiunilor Unite

Este deja un fapt dovedit ca agenda ONU este una anti-crestina, ca este promotorul cel mai mare de control al populației de pe planetă si ca nu ii pasa de drepturile omului. Astfel, te poti astepta ca nici o denominatie crestina sa nu aiba statut de partener cu ONU, nu? Dar asteptarile ne pot insela.

Nedumerirea mea este, cum se poate ca presedintele unei facultati renumite, al unei organizatii cu peste 16 milioane de membrii sa fie lider a doua organizatii partenere cu ONU care au semnat ca vor sprijini si sustine scopul si obiectivele necrestine ale ONU?? Ce mesaj transmite Dr. Mohler crestinilor?

.

Un gând despre „Dr. Albert Mohler si ONU?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s