Meserii care nu mai pot fi practicate de crestinii din America

Fotograf – Un fotograf creștin din New Mexico a fost amendat cu 6700 dolari pentru ca a refuzat politicos sa fotografieze ceremonia de „unire” a unor lesbiene.

Cofetar– O cofetareasa creștină din Oregon se confruntă cu sancțiuni civile și penale, inclusiv cu amenintarea cu închisoare, pentru ca a refuzat politicos să faca un tort pentru o ceremonie a unor homosexuali . Ea a trebuit sa-si închida cofetaria.

Florar – Baronelle Stutzman, o florareasa creștina din Washington, este data în judecată de către procurorul general de stat pentru ca a refuzat politicos să pregăteasca un aranjament floral pentru o ceremonie a unor homosexuali.

Prezentator de emisiune – Craig James a fost concediat de către Fox Sports după numai o zi la locul de muncă pentru ca si-a exprimat sprijinul pentru căsătoria naturala în timp ce a candidat pentru Senatul Statelor Unite.

Consiliere – Jennifer Keeton a fost demisa din programul de consiliere de la Universitatea de Stat din Augusta pentru rezervarile sale religioase cu privire la stilul de viață homosexual.

Ospatar – Wildflower Inn din Vermont a fost amendat cu 30.000 dolari și forțat să isi închidă afacerea sa de a oferi locas pentru nuntă după ce a refuzat politicos sa găzduiasca o ceremonie lesbiană.

Profesor – D-ra Gillian John-Charles a fost data afară din programul de doctorat în educație la Universitatea Roosevelt pentru ca si-a exprimat în clasa credința ei că homosexualii nu se nasc homosexuali.

Sursa

Reclame

4 gânduri despre „Meserii care nu mai pot fi practicate de crestinii din America

    • Aici era vorba despre meserii care nu le mai poate practica un crestin din cauza ca unii se simt ofensati de credinta crestinilor. Nu e vorba de free speech, ci de libertatea la constiinta si la propria religie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s