Asta se numeste socializare?

Peste 60 de liceeni de la un liceu din statul New Jersey au intrat la ora 2 noaptea in liceu si au uns clantele usilor cu vaselina, au urinat pe coridor si au distrus diferite piese de mobilier. Unul dintre ei chiar nu intelege ce este asa mare lucru.

Aici.

Prima intrebare care o primesc parintii care isi educa copiii acasa este aceasta: cum rezolvi problema socializarii? Ce arata articolul de mai sus? Asta este definitia socializarii? La asta viseaza fiecare parinte atunci cind isi trimite copiii la scoala?

7 gânduri despre „Asta se numeste socializare?

 1. and they call that prank??? lasa-ma-n amarul meu, daca asa s-a ajuns in ziua de azi. Ce e asa amuzant sa dai cu urina pe pereti? Really?? Rusine mare!

  • Asta se numeste socializare de scoala publica. Cind ne mai intreaba cineva cum rezolvam cu socializarea copiilor nostri educati acasa, ltrebuie sa le spunem ca definitia noastra a socializarii nu inseamna sa urinezi pe coridoare. De aia facem homeschool, ca sa nu invete copiii nostri sa se socializeze in halul asta.

   Abia astept sa ma intrebe cineva despre ce face fata mea acum ca e la facultate, daca stie sa lucreze in grup……ca am o experienta excelanta cu o fata educata de scoala publica!

   • ce au facut aia e vandalism curat! si au facut-o toti, in spirit de turma….trist. S-a gasit unul mai rasarit sa refuze,ca ii era frica sa nu-si piarda bursa…rusine mare, man!!
    Eu cind zic (virgula) ca tocmai spiritul de turma e unul din lucrurile pe care NU vreau sa-l invete copiii mei…se uita lumea werid la mine. No lasa, io sa fiu sanatoasa.

 2. Cristina, dar poti sa-mi explici si mie un lucru: PARINTII LOR CE PAZESC? Nu le explica ca nu e bine asa? Nu le spun ca o fapta din asta se numeste infractiune? Asta e spargerea unei institutii publice, este infractiune, nu e o gluma. Cum e posibil sa ai 18 ani si sa nu intelegi lucrul asta? A.T. are dreptate: e vandalism curat! Dar totusi eu cred ca e mai mult vina parintilor decat a scolilor publice pentru ca trebuie sa-i arati propriului tau copil ce e bine si ce e rau. Ar trebui si scoala s-o faca, desigur! Insa e vorba si de educatia din familie, cred eu… Voi, Cristina, A.T., ce parere aveti?

  • Dar ce spune statul? Da-ti copiii la școala ca nu ești in stare sa ti-i cresti. Asa ca poate unii părinți le-au spus ca nu e bine, dar socializarea asta din școala, atit de lăudată, i-a influențat. In bine, nu? De aia trebuie sa ne trimitem copiii la școala, ca sa învețe sa se socializeze in halul asta, nu?

   Acesta este prima întrebare pusă acelor părinți care isi educa copiii acasa, ce faci cu socializarea? Asta e dovada de socializare dorita de un părinte?

   • Socializarea… Da… dar e inadmisibil sa aiba 18 ani si sa nu stie ca ceea ce face, devastarea unei scoli, e o infractiune… Bine, ii dai la scoala… Dar asta nu te degreveaza pe tine, ca parinte, de responsabilitatile pe care le ai fata de copilul tau. Dar poate ca parintii le spun, dar ei…

   • OH, ei știu foarte bine. Dar socializarea e mai importantă, nu? Asta este un motiv logic sa îți trimiti copiii la școala, nu?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s