Națiunile Unite dominata de dictatori isi baga nasul in treburile Americii

Depasindu-si limitele intr-un mod extrem in timp ce si-a dezvaluit ignoranta profunda sau disprețul față de sistemul constituțional american de guvernare, Organizația Națiunilor Unite a cerut ca administratia Obama sa anuleze legile care respecta dreptul cetatenilor de a detine arme. Nu numai ca președintele nu poate „anula” ceva, dar in special nu poate anula legi ale Statelor, mai ales nu la ordinele ONU.

În concordanță cu încercarea repetata de a dicta politica SUA, asa-zisii „oficiali ai drepturilor omului” de la ONU au criticat SUA pentru ca peste 30 de state permit pedeapsa capitala, ceea ce ONU considera o inclacare a „dreptului international”. Nu este clar de unde crede ONU ca are autoritatea de a crea sau de a impune orice fel de „lege” guvernelor statelor membre, sau ce tratat specific crede a fost încălcat.

În ciuda numelui său, Consiliul ONU pentru Drepturile Omului care a selectat recent unele dintre dictaturile comuniste cele mai nemiloase și islamiste pentru aderare, are o vedere foarte diferita cu privire la drepturile oamenilor decit americanii. Sub bizarele „drepturi ale omului”, pseudo-ONU considera ca „drepturile” sint acordate de guverne și pot fi limitate sau eliminate la voia lor – și în „nici un caz nu pot fi exercitate contrar scopurilor și principiilor Organizației Națiunilor Unite”, în conformitate cu articolul 29 din „Declarația Drepturilor Omului.”

În cadrul sistemului american constituțional de auto-guvernare, oamenii din fiecare stat fac legi prin reprezentanții aleși de ei. Retragerea SUA din clubul dictatorilor este așteptată de mult timp. A fost introdusa o lege care sa termine membralitatea SUA in ONU.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s